11

Анонимен

преди 4 години

До 9Човек те превеждат една малка част от някаква статия и пускат колкото да се върти трафик за рекламодателите нищо повече. Такъв сайт и ти можеш да си направиш.

10

Братя

преди 4 години

Кои са тези момочета 1? Джурнналлята на днес пак избихнаха със статия!

9

Светозар

преди 4 години

Журналистите открито манипулират публиката. Дава се част от информацията, ама не цялата. Работата е следната. На 7 май 1983 г. изчезва Мирела Грегори. На 22 юни 1983 г. изчезва Емануела Орланди. Похитителите се свързват с родители и журналисти, и поставят условие. Двете момичета ще бъдат пуснати, ако бъде освободен Мехмед Али Агджа. Водят се преговори 4 месеца. Неуспешни. Ето тази съществена част от информацията се пропуска. В италиански сайтове и форуми има най - пълна информация.

8

Анонимен

преди 4 години

Добре де, проявете грам професионализъм. Коя е тази жена, все пак? Научете се да пишете. А сайтът да наеме спешно поне един-двама професионални журталисти. Не обаче завършили последните 15 години, когато бг - образонанието умря тотално.

7

XuTbP5bP

преди 4 години

dnes.bg ставате по-*** с часове. Най-вероятно заради сбърканата ви еврогейска политика да назначавате жени да определята "важните" теми... Смешни сте и ви ползваме като подигравка в IT средите.

6

Уф

преди 4 години

Не всички кости са ,свети, точно като тези намерени от деца на бг черноморие?

5

IQ-то

преди 4 години

Папата изми краката на ,,сивака'' публично,но като дойде в България не каза и ,,извинявай'' на Сергей Антонов.Човекът си отиде в мизерия,живеещ в някаква дупка под някакво стълбище болен и самотен.Дори и пилитиците ни не искаха да се чува неговото име наоколо,да не би случайно да им се преобърне блестящата кариера,и да тръгне назад.Същото беше и с мед.сестрите.Докато международните организации не нададоха вой да ги спасяват,у нас на никой не му и дремеше за тях.

4

Анонимен

преди 4 години

Аз не разбрах кое е това момиче? Как е изчезнала и защо трябва костите и да са във Ватикана?

3

до 2

преди 4 години

А ти защо сам си задаваш въпроси и си отговаряш ? А кой е казал, че трябва да си грамотен ?

2

До 1

преди 4 години

А ти защо нямаш мозък? А защо си неграмотен? Защото нямаш мозък.

1

Анонимен

преди 4 години

А защо Папите спят във гробището ?