103

Зозо

преди 4 години

До Прасе с каскаРьом и другите съветски прасетта са очистени от Фюрера в нощта на дългите ножове.

102

Анонимен

преди 4 години

Късмет а изкарала rнидата, че се е водил поданик на царство България.Точно тогава е бил съветски гражданин.Ако беше поданик на Царя, щяха да ни го предадат, защото е имал смъртна присъда за изпълнение.

101

Циник до прасето

преди 4 години

Ахаааа... значи червената чyмa e по-хуманна?Ако Хитлер беше спечелил... той нямаше да живее вечно - България щеше да е два пъти по-голяма... Македония щеше да е наша провинция... И българите вместо паста за зъби Поморин за СеСиСеРе щеше да произвежда Порше и Мерцедес... САЩ и Сopoc нямаше да демократизират, който им падне...*** вие текезесарето - не сте научени да мислите "встрани от партийната линия"

100

дедо Ташунко

преди 4 години

А кой уби Патрис Лолумба?

99

Прасе с каска

преди 4 години

Много фенове на кафявата чума виждам, че са писали тука!"Показания" от Щурмабтайлунг (Sturmabteilung), паравонното крило на Ернст Рьом, опитал се да измести Хитлер от властта.Между другото Ернст Рьом е по реакционно настроен от Хитлер и е много вероятно да извърши много по-големи зверства.Остатъците от SA участват в кланета заедно с частите на Вафен СС.Значи вярваме какво е казал един масов убиец.

98

Циник

преди 4 години

Още ли промити мозъци от тошово време се дърлите за коминтернаджийския безpoдник Жоро пияндето.Апостола на болшевишката зараза у нас. Качил се на власт с окупаторите през 44.Мaйкa cи търсил в Германия... и естествено "нелегален"Късмет а изкарала rнидата, че се е водил поданик на царство България.6 месеца в Моабит... като терапия да му изчистят черния дроб от алкохолните отрови... Иначе щеше да nyкне по-рано. Цирозата не прощава!

97

???

преди 4 години

Ей сега ще кажат поименно кой запали и Рим!Очакваме включване.Днес ни интересуват по-важни неща в България.

96

Анонимен

преди 4 години

на стар черно-бял филм от една от секюрити камерите там ясно се вижда Георги как небрежно се разхожда като селски ергенин и се оглежда и после лекичко подхвърля запален фас към тубата с бензин.....

95

Една от Северозапада

преди 4 години

До *** до 29 (#31)Само не наричай аудиторията ТКЗС-арски илитерати. Повечето от тези ТКЗС-ари, които са били свидетели на дискутираните събития, не са измежду живите вече. А хората бяха видяли мнооого повече от учените историци. Баща ми слушаше черните радиостанции с ухо прилепнало към радиото. И ние, децата, нямаше нужда да учат да не говорим навън от къщи за всичко това. Аз не вярвам толкоз много, че истинската история се е писала по учебниците.Вярвам в документалистика.

94

Анонимен

преди 4 години

Да, имало е българи, които са се борили срещу поробителите с оръжие! Моите прадеди! -Твоите прадеди най-много да са били кърски обирджии, манталитетът ти е на робче. У лево!

93

Анонимен

преди 4 години

В Германия фашистите поне са дошли на власт с избори, вкл. и с гласовете на комунистите. А в СССР руските фашисти, наричани за благозвучие болшевики, са дошли на власт с преврат и кървав терор.

92

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗначи в Германия не е имало фашизъм! Имало е социалисти, национал социалисти и работниците са управлявали държавата. Не се смущавайте , същото е в СССР където са били интер социалисти и са са се борили да направят целия свят такъв.

91

Анонимен

преди 4 години

Значи в Германия е имало тоталитсрен строй фашизъм,държащ под контрол всичко живо що мърда!А как така след като официалната фашистка прокуратура обвинява тримката наши комунисти-лентяй ,съдът решава ,че са невинни и ги пуска?В момента ,БГ прокуратурата на Боко ,ако реши да вкара някой в затвора,няма спасение за човек,макар и невинен!

90

Анонимен

преди 4 години

,не са и тримата българи-Това откъде следва?

89

Анонимен

преди 4 години

Ван дер Любе е бил доста болен,не е можел да извърши подобно деяние,не са и тримата българи,или фашистите са подпалвачите,или някоя трета заинтересована страна.

88

Анонимен

преди 4 години

Не самл 14 години в Ссср.От 1923 Димитров има смъртна присъда в България, за разпалване на гражданска война. Така че през 1947 г, когато се връща, той фактически няма нищо общо с БГ. 24 години е бил съветски гражданин и комунистически функционер. Там се е женил, там му е умряло детето (от дифтерит, в развития СССР, дете на кремльовски служител)...

87

Анонимен

преди 4 години

Георги Димитров никога не е работил и никога не е служил в армията. Роден в протестантско семейство, известно време е бил чирак в печатница, след което постъпва в соцпартията на Благоев и става професионален мрънкач и тунеядец. През войните е бил депутат и се е спасил от фронта. 14 години живее в СССР, откъдето се връща подпухнал от пиене и със съветско гражданство. Мотае се една година в БГ и се прибира да си умре в Подмосковието.

86

Селянина

преди 4 години

Цар Борис lll се е досещал кой е запалил Райхстага и се застъпил пред Хитлер за Г.Димитров и другите българи и ги спасил от сигурна смърт.Затова Димитров,от благодарност за стореното от царя,пуснал царското семейство да напусне България.Останалото е комунистическа "история"...

85

Георги

преди 4 години

"Печатът не само ме хулеше по всякакъв начин - това ми беше безразлично, - но във връзка с мен наричаха и моя български народ "див" и "варварски"; -Руските агенти не само плюеха премиера на България, но във връзка с това наричаха българите 80% де билиА българските русофили радостно им поддакваха и пляскаха с ръчички

84

Васил

преди 4 години

Господи, прибери си анонимните и сеирджийски версий! Само мърсят Твоя свят!