189

Загрижен

преди 4 години

Странно ВЕТО?!?!?!?сякаш в интерес на друга държава работи този "младеж" радеВ, а не в името на своята.Предполагам, че след тези 8 самолета ще дойдат безплатно едни други 16-32, от по-ново поколение, като гледам какво се крои на юг от нас и най-вече в зоната на Кипър.

188

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 204 И завода ще го построим ние. Нямай грижа.

187

ПЕНКО

преди 4 години

"САЩ ЛЕСНО ЩЕ НАМЕРЯТ НА КОГО ДА ПРОДАДАТ ПРЕДНАЗНАЧЕНИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ИЗТОРБИТЕЛИ Ф-16 Б А Л Ъ К -71 " !!!!!! - Д.Т.

186

Анонимен

преди 4 години

Самолетите ни трябват сега. След пет годинки може да няма кого да пазят

185

Анонимен

преди 4 години

Ами ако ще са за самозащита и ще летят над България . Може да са всякакви с всякаква Електроника и въоръжение. Важното е да не падат сами и да свалят който припари.

184

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Като сме в НАТО - има НАТО- вски стандарти и пазара на самолети е много ограничен.Като електрониката и въоражението е предимно американско. Избора е Ф35 - който е дефектен и пада - има паднали в САЩ, Япония, Израел ( по неофициални данни - голяма част от продадените са паднали) - Германия, Франция, Турция се отказаха. Другото е Грипен с американска електроника. Друг избор почти няма. Последната оферта на Русия към Турция е СУ-57 - шаси и двигатели, с Турска електроника, оборудване и оръжия

183

Анонимен

преди 4 години

След 5години няма да ги има. Ще се пекат на Хонолулу. О ЦРУ ще ги пази.

182

Анонимен

преди 4 години

а дано ,ама надали ще се разпадне сделката,просто щатите ще дадат отсрочка,щото паричките са добри и едва ли ще искат да ги загубят,пък и нищо не дават насреща,само обещания.И кой е разписал тези неизгодни клаузи в договорите,поради каква причина и готов ли е да поеме отговорността ако страната ни загуби заради това,вече е време за съд и затвор не само комисионни да гушат,ами и в кауша да ходят ако всички ние загубим заради тях

181

Анонимен

преди 4 години

Толкова пари за само фи16 А има и фи 22 фи 35.

180

fermera

преди 4 години

Вече се появиха статии в руски медии за конкурса на Индия за нов изтребител.Руснаците бяха неприятно из енадани че Ф16 е по добър от МИГ35.Ето и класиранетоЮрофайтърРафалГрипен ЕФ18Ф16МИГ35Интересно е че поставят Грипен Е пред Ф18.Явно г-н Тагарев бърза със сделката,защото 10 Грипен С плюс 8Грипен Е са много по перспективна комбинация от 16 Ф16.Така имаш евтини 7 самолета за Еър Полисинг и 8 бойци с RCS 0.5 кв.м. И суперкруйз.И няма нужда от ремонт на Графа.

179

Kiorsufra

преди 4 години

Sa parvi pat 4uh dumi ,smisala koito be6e nesaglasie sas postavenite uslovia na prodava4a,,demeg na kravarite".I podai gasov6tinata na upravliava6tite"Ne samo GERB,OP,ami vsi4ki koito sa v parlamenta sa takiva.Predlagam da postapim taka kakto te postapvat s BG jivotnovadstvo.

178

До 207

преди 4 години

Ми при комунизма например така се вземаха коли.

177

Анонимен

преди 4 години

Как ще плащаш бре Бойко . Ти пари нямаш Пари имат гражданите .те разрешиха ли ти да им харчиш пари те за глу пости.

176

.

преди 4 години

Пишман воеводата и недоразумението военен мин. Кара качанов кога ще го загробват???

175

Анонимен

преди 4 години

Значи плащаме на 31.07.2019г.а първите 2 самолета идват в края на 2024год.!А,къде ще се строят ,като завода още не построен,и не е започнат ,да се строи?Някой би ли си купил кола при подобни условия?

174

Анонимен

преди 4 години

Самолетите трябва да ги купим, няма как, доста спестихме отклонявайки се от договорите с НАТО, но 3 милиарда за АЕЦ Белене си е пладнешки обир, за наша сметка.

173

Патриот не от ВМРО

преди 4 години

Ново вето,и F16 през крив макарон.Това се пада на дебилни ни политици,слуги на щатските ***,и агресори.

172

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Бе, как ще закъснеем с плащането ? Абсурд !Борисов ще вземе залъка от устата на старците и бибероните от устата на пеленачетата, ама ще ги събере тези пари за господарите си.Ще платим всичко и накуп. Ние сме богата държава !А, стоката ? За стоката ще почакаме още 5-6 години ...

171

Анонимен

преди 4 години

Турция плати 1,5 милиарда за Ф35 а сега ще пие една студена вода. От САЩ са намекнали, че няма да върнат парите. Каква е гаранцията че и с нас няма да стане нещо подобно?

170

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо ни са Ф16, няма смисъл да се дават толкова много пари.