7

Анонимен

преди 4 години

Кога ще отпадне мораториума за връщане на земеделските земи ,непотърсени от собствениците?Така наречените " бели" полета,кой ги обработва или открадна?

6

Анонимен

преди 4 години

Как малките стопанства да станат реални икономически субекти,като се кооперират и ги прилапат големите акули,които от председатели на кооперации,станаха крупни арендатори земе владелци с по 10 000 декара собствена земеде лска земя.Те окрадоха първо ТКЗС,после кооперацията,а сега били икономически субекти? Той и Дон Карлеоне бе икономически субект с криминален капитал.

5

Анонимен

преди 4 години

Номер 2ри.Добре пишеш за кръчмарските си изяви по време на ТКЗС,че салама е по един лев,но не казваш,че средната заплата бе 105 лева.????

4

Скептик

преди 4 години

В същност в Португалия през 70те направиха национализация и поземлена реформа за оземляване на малки собственици.92508

3

Анонимен

преди 4 години

Звездите да се чете lilavite.

2

Анонимен

преди 4 години

Да се кооперират в ТКЗС ммм едно кило салам 1 лев зле беше през комунизъма отиваш в ресторанта с 5 лева изядаш една мешана скара и половин тарга бира и оставяш 2 лева бакшиш на оркестъра След като оплюхте комунизъма и кооперативните стопанства сега хората да се кооперирали хахахаха смешници.

1

Един от Северозапада

преди 4 години

Сетихте се, но е късно вече, невъзвратимо късно. Всичко в тази държава, особенно в селското стопанство, беше насочено против малките, в угода на ЕС и назначените мутро земеделци-арендатори. От обикновени селски и градски мошеници , повечето-зорлем ги направихте милионери, а баба Пена с двете крави-взехте и земята, защото пречи да си изправят блока - пшеницата, заобикалят я. В нашия край, в с.Якимово пръскаха мутрите лицерната на малките с Раундъп със самолети, да ги откажат, а сега -ревете...