15

Анонимен

преди 4 години

До 9Реват защото примерно Варна и Бургас генерират от бизнес милиарди, а им се връща 300 милиона бюджет. Нали разбираш разликата посеркоо. Така е и с Пловдив. Ако спрат плащанията и ще глутнеш бастуна за 2 години в туи поле там.

14

Анонимен

преди 4 години

Браво. Помня софия преди 15 год.. Беше сред най гадните градове. Мръсен, пълен с коли и бусове., стари улици и павета, нямаше да е адекватна Централна зона за пешеходци или туристи. Ужас беше.Сега е съвсем друга работа. Това, че има разни мензиисии, които по цял плюят и нищо не са направили в живота си... Се там за тях.

13

Анонимен

преди 4 години

Този булевард всяко лято го правят.От бавно по-бавно.Неналапаха се

12

До 11

преди 4 години

България плаща на София както инфраструктурата, така и парното!!! Но пък България получава псувни и бой по главата за благодарност! от София

11

..

преди 4 години

Само да видим кога ще го затворят за ремонт на ремонта. Не може да няма, просто няма как...

10

до 9

преди 4 години

Ами нямат, затова не ходят и инвеститори. Живеят 20г назад и освен да мрънкат друго не правят. А може би ходят за риба когато не играят карти, но и в двата случая се пие ракия и се псува по всичко.

9

До 9

преди 4 години

Да си в София е многократно по-голямо благо, отколкото дори да си Бог в България!!!

8

До 8

преди 4 години

Кво ревете бе, кой ви е виновна на другите градове, че кметовете ви не стават и бизнесмените ви не стават ? Нямате ли сиво вещество в главите ???

7

Анонимен

преди 4 години

Тъй тъй, всичко само в София трябва да е. България да мре мършата ***!

6

House M.D.

преди 4 години

"...най-късно до началото на учебната година трябва да бъдат готови и двата участъка на ключовияТ столичен булевард..."Само властта на Бойко Борисов и журналистическата неграмотност са безкрайни. За първото не съм съвсем сигурен.Ваш: Алберт Айнщайн

5

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА Комунистите са във възход . Такова лапане ,такова усвояване ....лични асансьори ,барбекюта ,покриви ,острови ,Барцелона .къщи .ВЪЗХОД !

4

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Комонистите са в Амок!

3

Хе хе хе

преди 4 години

До Анонимен Другарете не спят ! Усвояват. За сетен път .Затова само асфалта . По леко и повече парянги . Гарантирано от ГЕРБ!

2

Анонимен

преди 4 години

Другарите от ГЕРБ. Вечни ремонти -до края на света .

1

Анонимен

преди 4 години

Странно защо винаги сменят само асвалта, а бордюрите отстрани остават очуканите дето са на по 10-20 години ......