51

До Дедо

преди 4 години

> Не се хващайте.Звънете на познати за майстори!Познатите майстори само с касови бележки ли работят?

50

Дедо

преди 4 години

Тази платформа е МайсторПлюс.Много де.бил.но се работи с тях.Познати в Търново се оплакваха няколко пъти.Няма бележки,касов бон - нищо.И от този сайт само вдигат ръце.Не можели нищо да направят!Не се хващайте.Звънете на познати за майстори!

49

Анонимен

преди 4 години

пак сте сложили на снимката изгорялата сградата във Варна ..опреснете архива :Д

48

Анонимен

преди 4 години

Това се превръща в система-некадърни "майстори",научили се само с гледане и изживяващи се като велики и незаменими,искащи безумни пари за нищо и некачествена работа,после неприемащи рекламации.Държавата и Камарата на строителите много сериозно трябва да се намесят и да сложат ред в тая "система".Ако искаме просперитет законите трябва да се спазват от всички!

47

Майстора

преди 4 години

за това е учил.Дошъл,взел парите и се изпарил!

46

Анонимен

преди 4 години

Същата работа като с "новите ни"-стари изтребители. Даваш парите, пък после чакай за услугата. Смешна държава със смешни хорица! В ръката да има смартфонче, фейсче, и другото да го ядат кучетата!

45

Малена

преди 4 години

И в нашият блок се готвеше подобна измама с поправка на покрив без да има нужда за 38000 лева, но не се получи.Вход мениджър и хитреци от входа искаха пари за разходки из Европа но номерът не мина. Трябва много да се внимава, иначе всички ще сме прекарани.

44

Totenkopf

преди 4 години

Все едно са си хвърлили парите през балкона. Хахахаха. ***, сър.

43

привет от Германия

преди 4 години

А върви и доказвай ,че не си прекратявал договор ! Защитата на измамниците твърди ,че договорът е прекратен едностранно от домоуправителя и то по телефона !

42

привет от Германия

преди 4 години

Какви закони имате в България бе , договорът бил предратен едностранно по телефона ?!

41

Анонимен

преди 4 години

Филама Топло от 1978г.се повтаря с нови герой.

40

Анонимен

преди 4 години

До39. Ако си извън системата на НОИ. За преглед се плаща в самото началото на информация 20- 30-50лв. В зависимост от услугата. След което с касовия бон си чакаш ред пред кабинета. Така е в цяла Европа. Не е без пари. Тия без пари са по специални.

39

Анонимен

преди 4 години

Мотото на "Баш Майстора" - Вземи парите и бягай!!!)))

38

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 28 На лекаря също се плаща предварително. Даваш му направлението от личния и те преглежда.

37

И.Б.

преди 4 години

До HOUSE M.D.:Реновирани значи обновени.

36

Иванов

преди 4 години

Домоуправителите обикновено миришат.

35

e

преди 4 години

е какво да напавя.. сигурно и някой майстор на коли е позилъгал някой.. нормални неща.. Опит: другия път ще знаят. толкова няма новини, че такива статии пускате да си запълвате сайта.

34

Анонимен

преди 4 години

Попаднах в соца на домоуп. касиер, председател . Три в едно. Дадох му цена. След седмица мълчание отидох да видя какво става с ремонта. Излезе, че тоя три в едно. Е директор на Цент. Соф. Затвор и си докара затворници за ремонта. Така парите от Ет. Собст. Останаха в него. Той ми отговори, че цени българския лев.

33

Анонимен

преди 4 години

До23. Работеха , но излезнаха , че правят вили на ДС и номенклатурата. Затова сега е пълно с празни същи вили имоти край села и вилни зони. Затова имаха чадър. Иначе по Закон нямаха право. Хващаха за по малките ремонти.

32

АМА БАШШШШ

преди 4 години

И няма ли някой да го пита тоя МАЙСТА дали си е чупил ръката от вестник!или как се изправя ПраВата ЛОПАТА!