17

Усмихнат..

преди 4 години

До защо защоРаботя в сфера обслужваща IT компании. Потвърждавам, поне 1/4 + е дела на жените в същите компании. Има дами, отговорни за цели отдели, достатъчно умни за да засрамят средно статистически българин :), но предпочитат да не общуват с простаци :) !Поздрави за дамите и лека и спорна за колегите!!

16

Usmihnat

преди 4 години

До до 14-15 от 8В коя ниша работиш, просто от любопитство?Относно че си носиш храната от вкъщи, БРАВОС! ..аз също го правя, вече около 18 години! :) Поздрави и благодаря предварително!

15

Истината

преди 4 години

Програмистите в България са около 6 хиляди. Те ли изкупиха всички жилища в България? Има програмисти и програмистки, и едните и другите са обикновено семейни с деца. От сдуханяк програмист не става, а става плювач по програмистите.

14

SAFC

преди 4 години

До redordead"И да, да си програмист не е кой знае какво, работа като работа"Ахахахахахаха! Ти да не бъркаш компютрите с компоти?

13

redordead

преди 4 години

'като удари кризичката и половината ги пуснат да си търсят работа в истинския свят' - софтуерната индустрия, не само в БГ, но в световен мащаб няма да изпадне в криза, така че за да си търсят работа в кварталният зарзават. Програмистът може да си седи в люлин и да бачка за фирма в Сан Фран примерно, не е много честа практика, но не е и нечувано.И да, да си програмист не е кой знае какво, работа като работа - просто поради специфики към момента е добре платена.

12

до 14-15 от 8

преди 4 години

Съжалявам, не съм програмист, не се интересувам от програмиране. Работя в доста тясна сфера, която криза не я лови, за това не ме мисли мен. Освен това, не се подигравам на никой, колкото хора съм предложил да им помогна да влязат във въпросната, толкова са ми отказали поради мързел - проблема е техен, не мой.А, да, банички не си купувам, както и не си поръчвам храна: задръстен съм, нося си от вкъщи :))))

11

Наблюдател

преди 4 години

До Анонимен(7):Кои жени ги смятат за смотани? Понеже за всеки влак си има пътници.А що си милиш че е девствен, да не би да ти е отказал?

10

защо защо

преди 4 години

до 7 и 8: Нищо вярно няма в твърдението, че програмистите били затворени и нямало жени - обратното е !В 3 програмистки фирми съм работил - сдуханяците не ги взимат, жени има постоянно и то уникални и умни !подписвам се !

9

:))

преди 4 години

До до 7Ти ли си кандидатката за гадже или съпруг програмист?Качи поне една снимка, де!

8

до 7

преди 4 години

И какво? В същото време мнозинството от жените си лягат с некви кочове дето живеят под наем 20 човека в един апартамент, карат 20-30 годишни раздрънкани БМВта, Аудита, Мерцедеси на газ и си мислят, че са хванали бога за шлифера. Недай си боже е и некой комплексар да й посяга "е така да си знае"...В същото време програмистчето си живее в собствено жилище, кара сравнително нов, ако не и чисто нов автомобил и не се интересува от отайките на обществото. За него също ще се намери жена. Повярвай ми.

7

Анонимен

преди 4 години

И какво като купуват жилища програмистите?Племенникът на вуйна ми е програмист в София.Купи си жилище,ама сигурно още е девствен,а е на 37 години.И цялата му компания са същите програмисти-излизат заедно по заведения,ама жени около тях няма.Не че са лоши момчета,ама жените ги смятат за смотани.

6

Анонимен

преди 4 години

Браво на програмистите!

5

Пен

преди 4 години

Явно имотният пазар се крепи на програмистите.Явно са доста , трябва да ги преброят. :)))

4

Анонимен

преди 4 години

Айде стига с тия програмисти бе. Като некоя секта ги размахвате непрекъснато. Програмистите това, програмистите онова. Прилича на нещо като борците от едно време:-) Еди кой си е от програмистите:-) И сега какво? Програмистите и всички останали ли?

3

Анонимен

преди 4 години

До 3Е, то в маалата ти и пакистански говорят, кво хъхриш сега

2

Анонимен

преди 4 години

Цв. направо купува по наемни цени

1

Анонимен

преди 4 години

Да. Програмистите вече си купиха собствени жилища ,а други платежоспособни наематели няма.