12

Kalin72

преди 4 години

До верно лиДа, пуснаха я и заради PR, и заради облекчаване на движението. Има знаци, ограничаващи скоростта на 90 км/ч, а който кара по-бързо и му се случи случка, да не мрънка, а да спазва закона - в случая е прав (закона). Недовършена магистрална отсечка, пусната, за облекчаване на движението.И да, дори и на Запад го има това, само че там няма тържествено откриване и помпозни нищо не значещи речи, ами хората предупреждават, че е временно ограничено това или онова. Както и в нашия случай.

11

Анонимен

преди 4 години

Единствена заслуга на Банкярски и Фандъчка в развитието на България е ,, ремонт на ремонта " ! Ще се срамуваш от децата и внуците си , българино , заспал !

10

Анонимен

преди 4 години

Бойчо лентата , позор си за хубавата ни родина !!!

9

Анонимен

преди 4 години

Затворена е от понеделник сутринта.

8

Анонимен

преди 4 години

бах тия бежанци повредиха чисто новата магистрала за 2 месеца ... така е с предизборния PR, всяко чудо за 3 днинедовършена, скалъпена, без акт16

7

верно ли

преди 4 години

До чукча читателПуснаха я заради изборите и нищо друго. PR се вика на това. Но дали всички документи са и изрядни за пускане на тази отсечка от цели 5-6 км. е друг въпрос.Как и на какво основание пускаш магистрала не напълно готова? Строителен контрол нямаме ли или и той е подвластен на ПремиерЪТ?Как пускаш нещо недовършено, а хората карат там с 100-150км/ч.?! За да се избиват ли?В една нормална държава това никога няма да се допусне!p.s. Наистина си писател.

6

Анонимен

преди 4 години

Абе нали преди 2 месеца Шкембе Ефенди от Банкя и любимата му Свинюрана резнаха лентичката на този участък ?!Сега какво стана пак. Нещо за Орешарски, Путин и други саботьори на стабиУното правителство, няма ли да прочетем ?

5

Анонимен

преди 4 години

Видими резултати.Ама материалът вече приема и това за нормално.

4

чукча читател

преди 4 години

пуснаха я по-рано, все още се довършва, което може да се види при преминаване по нея.Пуснаха я за да облекчат движението, а не защото е напълно готова.

3

избирател

преди 4 години

Е както сте го написали излиза,че нещо некачествено.Не е така!!!Та тя вече цели 2 месеца се експлоатира тая магистрала,нормално е да и се прави ремонт.Така ще обидите "НАШТИ","ОРА"....

2

ай сиктир

преди 4 години

Нищо ново навярно вече няма и учудени.

1

Анонимен

преди 4 години

Там не резнаха ли лентичката съвсем наскоро? Построено и веднага в ремонт - типично за ГЕРБ. Така крадат милиони и милиарди от нас.