48

Анонимен

преди 4 години

от злоба ще се пръснат,янки-те

47

Анонимен

преди 4 години

Американските избори и намесата втях не са нещо важно, че да се треожимза тях. Това е най-корумпираната странав света.

46

ivailo

преди 4 години

Пак голи твърдения, т.е. - пълни лъжи .

45

Анонимен

преди 4 години

Тва теа американоси,луди много

44

тя

преди 4 години

Т н -западняци са страшно нечистоплътни с почернели зъби , *** , стиснати , неграмотни - както се казва" голяма фирма ,бедно положение "?

43

тя

преди 4 години

Пука им на руснаците кой луд ще изберат ! Те си имат техните проблеми и не се занимават с чужди , но тия страдат от фобия за преследване - психари !

42

невероятно,но факт!

преди 4 години

Не е много ясно в какво точно са се намесили и се месят руснаците в изборите на САЩ,но според мен твърде много хора вече виждат ,че САЩ се месят във всичко ,което има някакво значени за американските печалби!А американският елит счита,че всички по света,с изключение на англичаните,трябва да им се подчиняват почти безпрекословно,защото те са по-низши същества!А някои като нас даже не са същества,по американските представи на елита им!

41

джо

преди 4 години

Колко зле са братята Американци , щом като чиновник на такъв висок пост си позволява подобни брътвежи.То САЩ трябва да е страна от третия свят, за да може някой да се намеси и да назначи президент.

40

Анонимен

преди 4 години

Тоя е бил на ол инклузив по Черноморието (виж гривничката).

39

баба мара

преди 4 години

впк на сащ назначава президенти приказките за намесата на русия са прах в очитена гмо мозъците измишлъотини от краи до краи

38

Eha

преди 4 години

Сащ не се меси никъде...Смятайте щом вървят реклами от посолството на ФАЩ по телевизията...

37

Анонимен

преди 4 години

Гошу, куче лошо, нямаш връзка с главния мозък. Та нали всички регистрирани в една секция са преброени и информацията е публична и подробна. Я обясни тук на аудиторията как става туй при 10000 избиратели, някой си да спечели с 15000 гласа и да изглежда достоверно като няма как? Говори *** :))

36

Анонимен

преди 4 години

Естествено.Те гледат и се учат от вас.

35

Гoшу

преди 4 години

До SSЕ то там и да могат няма смисъл да се месят, защото в секция с 10 000 избиратели, Путaka печели с 15 000 гласа :) Ако ще 99% да гласуват срещу Джуджаka, той пак ще спечели със 120% :)

34

До 33

преди 4 години

Напротив, всички Янки ще бъдат екстрадирани от САЩ много скоро - трумп вече започна със фразата "изпратете я обратно" нали? :))))

33

SS

преди 4 години

... а САЩ пък се меси в изборите навсякъде по света (без Русия)...

32

Анонимен

преди 4 години

Добре де - нали имаше комисия, която да разследва дали има намеса. И след като се туткаха доста време обявиха, че намеса няма. Обаче - едно си баба знае, едно си бае.

31

Михаил Вешим

преди 4 години

Изявленията и поведението на директорът на ФБР могат да бъдат квалифицирани само като "Смешен плач".

30

Анонимен

преди 4 години

Никой не дава директни обяснения как се "месят" в изборите? Изглежда ми като плач на малко детенце...То по същата логика и всички от Столипиново се "месят" в изборите на САЩ, щото хич не харесват Доналд Дък?

29

Анонимен

преди 4 години

Янките не могат да спрат Русия която се смее на жалките санкции. Русия прави каквото си иска и се подиграва на перчема и поклонниците/избирателите му. Янките хапят устни безпомощно, Русия не е ирак или афганистан. Янките стоят далеч и премигват злобничко.... съдба :))