167

Анонимен

преди 4 години

България повече от 70 години е мракобесна ченгеджийска "държава" и няма никакви признаци това да се промени скоро!Ако не желаете да затриете живота си и сте млади, учете езици и се евакуирайте!Тук не ви чака нищо добро и нормално.

166

venix

преди 4 години

ДАНС - олицетворение на родната простотия!!!

165

пенко

преди 4 години

Това помага ли за изсветляване на "тъмната страна" на финансово -икономическата свера ??? Нямате в НАП ,а си бизнесмен ...-айде у кауша !!!

164

Анонимен

преди 4 години

След Никола Гешев и Иван Гешев идва 09.09.1944г.Историята се повтаря.

163

баба мара

преди 4 години

много нагло поведение след като фирмата е филиал на ам фирма значи ЦРУ имаотношение към този скандал

162

Анонимен

преди 4 години

Сега остава само и пробив на данни ,по линия на НАТО някой да направи и тогава ще ни спретнат една "българска пролет" . Хахаха

161

НЕ ЗНАМ ЗАЩО?

преди 4 години

Имало Държавната комисия по сигурността на информацията.Тя с какво се занимава?Толкова институции,агенции,че да се чудиш какво работят тези хора след като всичко може да бъде пробито.Сигурен съм,че няма нормален човек,който да вярва на Гешев,след като се провали тотално с лъжите си с Иванчева.Гешево свен да очерня хората,друго не може.Защо не го попитат за парите,които сме дали след осъдителните дела от Страсбург?Те са показателни колко добре си вършат работата т.нар.прокурори.

160

Анонимен

преди 4 години

Майсторите които ме обраха кога ще заловите!? На куково лято.

159

Анонимен

преди 4 години

Бойко също е за задържане.

158

Анонимен

преди 4 години

Следва задържане на стринка му, кучето му и няколко от съучениците му от началното училище. Похвала за държавните силоваци, че изнасят и мониторите. Направо да продължават с климатиците, посудата и тоалетната хартия, 100% всичките тия предмети са били директно ангажирани в "хакерската атака".СмЕх отвсякъде.

157

Анонимен

преди 4 години

Излизам ! Не мога да смогна на младежкото герберско малоумие....Големи сте мечтатели ,но явно и те се сещат че ерата на Герб е към края си ,тези ежедневни излагации тези циркове по цял свят се коментират ,станахме отново за смях и макар че вече си избраха главен обвиняващ ,който да ги пази ,факт е че и Европа се променя и Къовеши и вече и тя е на линия и знае и за къщите за гости ,всичко се знае и реката с европари ще секне и тогава .....

156

Анонимен

преди 4 години

Баце Суджука се изживява като диктатор вече.

155

До 138-объркал си се

преди 4 години

Както всички знаем злобен и отмъстителен комплексар е пенсионираният военен Румен Радев !

154

И какво сега?

преди 4 години

Поредният неуспешен опит на Дай България за клатене на правителството .....

153

Анонимен

преди 4 години

Тоя Гешев ли е на Баце новото поръчково заптие, гербаджийски копой... Ми той много изтръпнал бе....

152

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТоя тумбак ли бе? Не говориш сериозно.... Противен, грозен, с бирено шкембе, мяза го на занемарила се мутра. Не му е изтървал съвсем края като Баце, но пак е бая зле. Мяза го на месар, или хлебар.Поддържан добре изглеждащ прокурор беше Кокинов.

151

Анонимен

преди 4 години

Как няма да се активират като цял свят ни се смее ,всички най-авторитетни вестници по света написаха : Една цяла нацият беше хакната ! И главният готвач мастър шефа на България реши бързо да вземе мерки и да сготви някого ....

150

Анонимен

преди 4 години

Бавноразвиващите много се активизираха. Дали е на добре?

149

Анонимен

преди 4 години

Всеки път като слушам изказвания на този г-н Гешев и се сещам за един със същата фамилия от сериала "На всеки километър" . Та дали приликата е случайна ?

148

Анонимен

преди 4 години

Погледнете добре накадърниците на снимката от Младежкото ГЕРБ.Те, всички до един са на държавната хранилка с минимум 3 800 лв заплати.Некадърни, обаче безрезервно верни на Вожда и Партията.Както Гешев.