16

Анонимен

преди 4 години

До Гост 16Подобна история е разказал писателят О Хенри в един свой разказ, как един отчаяно търсел начин да се върне в затвора, защото животът му навън не бил никак розов, измислял какви ли не комбинации, които не свършили работа, накрая легнал на една пейка в парка и на сутринта вече бил арестуван и тикнат в затвора за скитничество. Ноу - хауто не е от вчера.

15

Гост

преди 4 години

Да, чувал съм за такива случаи и в България. Как пуснат от затвора след 14 г . Разбил първият магазин и седнал пред него да чака полицията, не знам истина ли е или легенда, но ми го разказа познат затворник и каза ,,и там е за хора, какво мислиш" След няколко месеца пак го бяха вкарали обратно, само истории от затвора разказваше, за друго почти не говореше.

14

Анонимен

преди 4 години

Има резон. По - добре в затвора отколкото на улицата или пред кофата за смет. В затвора е чисто, топло е и дават някаква манджа. Там има и други, не толкова добри екстри но пред другото това може да се преживее. Смешно е, но всъщност е и тъжно. Нов пример за трагикомедия.

13

ЕС затвора

преди 4 години

След емигрантската криза в ЕС е по-безопасно да си в затвора.Емигрантите и без това не ги задържат за никакви престъпления.

12

Шоп

преди 4 години

Либерастията прави от наделата хотел и после се чудят що има престъпност...

11

И продължава

преди 4 години

До АнонименТя моята свърши,Ще висна обесен,Но белким се свършва със мен?Животът ще дойде по-хубав от песен,По-хубав от пролетен ден...Нищо не си разбрал от стихотворението.

10

Не си го чел

преди 4 години

До Анонимен"Но във затвора попаднал на хора/ и станал/ човек" e точният цитат.

9

Анонимен

преди 4 години

Руските матрьошки искали в немските затвори, само и само да избягат от просперирарща Русия.Цирка е пълен!

8

Za nas

преди 4 години

Много тъпо

7

Anonimna

преди 4 години

Те в Германия затворите са по хубави от беднотията в България. Що да не се върнат- топличко чистичко храна

6

Анонимен

преди 4 години

Така го е казал и поета Никола Вапцаров в затвора. Защо от затвора разбира , че Комунистите са го заблуждавали с идейт на Коминтерна. И казва " В затвора попаднах и стана човек". Просто и ясно. Преди разстрела , пише." Опомнихме се , но вече бе късно"Е ТАКА, ИСКАМ И НАШИ ДЕПУТАТИ - А. Доган, К. Нинова, Д. Пеевски, В. Сидеров и др. такива да кажат така.

5

Анонимен

преди 4 години

И така в затвора ще е по сигурен живота на така нареченият " бел хакер" Крисс Бойков / сериозен капацитет / компютърен спец. Защото всички потърпевши му ударят по един шамар. Е наясно какво може да му се случи.

4

ПроСоТо

преди 4 години

виж ти!!!!..."Привет от Германия" от къде пишел!.....

3

Анонимен

преди 4 години

Глада е по-силен от тока........но при наличието на българско плиткоумие - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!

2

Анонимка

преди 4 години

В крайна сметка затворите там са по-хубави от общежития в България...

1

Анонимен

преди 4 години

Глада е по-силен от тока