8

Анонимен

преди 4 години

Като са високи лихвите не теглете бързи кредити, толкова е просто, но ползвателите на тези услуги са по-прости, издърпат десетина кредита да си купят Голф или БМВ и после се реве. Тези кредити се теглят бързо и бързо се връщат, не да ги влачиш във времето,но така поне се постига финансово ограмотяване и дисциплиниране на ***. Вярно, че последните плащат висока цена за обучението си, но никога *** и пари никога не са на едно място.

7

no name

преди 4 години

До СвДа, точно това се има предвид. Ако работиш на трудов договор той е регистриран и фирмите за бързи кредити, както и банките правят проверка в регистрите на НОИ и виждат длъжника къде работи. Съответно ако не си плащаш навреме вноските по кредита могат да те осъдят и ЧСИ да ти направи запор на заплатата. Но ако си без договор не могат да те хванат къде работиш и ще ти запорират чушки. Затова хората се принуждават да работят без договори, а при бързите кредити дървото е с високата лихва

6

Св

преди 4 години

Не разбрах връзката на бързия кредит и трудовия договор. Т.е. ако си неизряден, ще започнат да ти вземат от заплатата по договор ли, или имат нещо друго в предвид??

5

Анонимен

преди 4 години

Бързи кредити за бавни мозъци. Дeбилите сами си правят живота тежък...

4

Няма значение

преди 4 години

А де много си прав. Теглиш 1000 лв връщаш 2500. Е..... ТИ Мошенниците. Това го няма никъде по света. А за тормоза по телефона да не говорим.......Такива лихвари направо да ги застрелят....

3

Ха ха

преди 4 години

Намериха си оправдание . Иначе го дават загрижени.... всеки да има договор и да се осигурява ... демек, кърлежите от държавната администрация да имат повече и редовни постъпления от данъците и осигуровките на работещите . А ако може пенсия да се излиза 2-3 дена преди да пукнеш от работа .

2

Анонимен

преди 4 години

Пунта Мара

1

Анонимен

преди 4 години

Защо не погнат направо бързите кредити, а се занимават със "сивото"? Сивото вещество, казват, било хубаво нещо.