27

Анонимен

преди 4 години

Не ви е срам вкарват всякакви болести за да можем да ви копуване ***. Месото вкарно от чужди държави е по годно за ядене натъпкани със химикали и всяки *** за трайнос. Няма да се оправи тази Държава и все повече ще затъва. Ще ни докарат до мизерия и глад

26

Анонимен

преди 4 години

До муспиЗа тази гадория в Германия, Австрия и Франция, знам със сигурност, щеше да станеш булка на рецедивистите на някой затвор!

25

Иван

преди 4 години

Убийци

24

Анонимен

преди 4 години

Забавяне при първите случаи след които задължително трябваше да вземат драконови мерки въпреки, че фейбук българите протестират срещу такива мерки. Но при това забавяне което е въпрос на часове, се плаща висока цена. Е дано българите не платят твърде висока цена като пълно унищожаване

23

Анонимен

преди 4 години

А бе как никой не разбра как Тъпата чума я внасят Румънците! Те като минат границата и веднага огладняват, и още не излязли от Русе спират където им падне, и почват да вадят едни бохчи с ядене по капаците на автомобила и си хапват каквото си носят, а отпадъците на нивата.Толквав ли е трудно това да се пресече.Добре Дошли Но Без Закуски!

22

муспи

преди 4 години

Стига с това "африканска чумa"! Чу$ата може да бъде само еврейска. Който може прави. Ще излезе като с Холокоста - големи страдания, 6 милиона избити?! Но евреите не са дали никакви жертви в този гешефт, концлагери не е имало, а юдейската мишца е избила 20 милиона германци и 50 руснаци. Избила е и безброй други, ето сега убива и българите. Има два варианта: еврейски бази като американски и на територията на България изпробват биологичното оръжие, и че всичко е само медийна операция по геноцида.

21

РУСЕ

преди 4 години

Държавата знае от преди повече от година и трябваше да вземе 2 много прости мерки:1. ПРЪСКАНЕ ПРОТИВ КОМАРИ заедно с Румъния още в края на март и началото на април.2. Пълно обещетяване на всички пострадали независимо дали са регистрирали стопанствата си или не. Само тогава нямаше да има извозване на заклани прасета

20

b

преди 4 години

Унищожаването на всичко произведено в България продължава. Трябва да се направи пълно разследване на агенцията по храните - защото те са приносителя на заразата. От показаните по телевизията кадри на тяхното действие се вижда , че те се движат със едни и същи дрехи и ботуши от едно "огнище" до друго. Явно изпълняват чужда заповед - трябва купуваме л...та на Европа.

19

анонимен

преди 4 години

ако имаше наистина чумa ща ще тая жандармерия по селата насила ще ни отървават от болеста ли

18

ostap

преди 4 години

В момента никой не може да препари до комплекса и подлежи на пълно изтребление.Аве аланкоолу, ти занаеш ли какво е да унищожиш 17 000 свене.Кой ще плати масрафа.

17

ТреПерКел

преди 4 години

Всичко от Африка е Уилкомен, Европа Обича Африка, искамве Още, АфРопейският Союз Ще ПреБъде!

16

До Истина

преди 4 години

Лъжец такъв, престанете с глупостите и лъжите. Относно кой ще го изяде - в момента никой не може да препари до комплекса и подлежи на пълно изтребление. Относно "вноса" в Европа - Българиа внася от Европа, а не изнася към нея.

15

123

преди 4 години

Заповед,, Да се наруши ембаргото и всичкото свинско да заминава за РУСИЯ и ЕВРАЗИЯ

14

Пепи

преди 4 години

Прилича на пандемия! Додре ще е да бъдат проверени и рботещите в Агенцията по безопасност на храните, както и по- изявените ни политици...

13

Истина

преди 4 години

Тези 17 000 прасета ще ги ИЗЯДЕ българският народ НИЩО ,,ЧЕ СА ЗАРАЗЕНИЕВРОПА незабавно трябва да прекрати вноса на свинско месо от България,,,,,,,

12

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Няма страшно: приемете исляма и откажете свинското.България на 6 морета

11

Баронеса Урсула

преди 4 години

Да Живее ТреПелКел, Която е Толкова ИзПеркел, че вече е явен разпада на Евр (оп) ейският Съюз!

10

Анонимен

преди 4 години

До РазликатаДа де , ама вече с банан в задникa и тоалетна хартия под мишница ,всеки умен и красив може да ходи на майната си свободно по света.Това искаха умните и красивите-банана в задникa го нямаше тогава.

9

Политически Корект

преди 4 години

Какво е Това Расистко име на Болеста, Да я Наричаме АфроПейска Радост за Прасетата. Щастливи Кокошки, Щастливи Прасета! АфроПейският Съюз е Велик!!

8

Разликата

преди 4 години

По времето на лошия социализъм България беше почти 9 милиона население, нямаше такива масови епидемии по животните и бяхме нетен износител на храни. Тоест произвеждахме много повече от колкото консумирахме, храните бяха качествени и струваха стотинки.А сега по времето на добрата демокрация България намаля до 7 милиона, всяка година има епидемии по животните и вече сме нетен вносител на основни храни. Вече произвеждаме по малко от колкото консумираме. Освен това храни е скъпа и некачествена.