11

Градинар

преди 4 години

Биопроизводството е скъпо и прескъпо! Много ръчен труд, по-ниски добиви, огромен риск от провалена реколта заради болести. Старите методи (по-малко вредни) за борба с мана и инсекти са ниско ефективни, тъй като гадинките мутират и се адаптират. Освен това, за истинска био продукция има значение състава на почвата, близостта на промишлени замърсители и т.н. Не сезонни био плодове и зеленчуци - НЯМА! Повярвайте на човек, който се занимава с био-земеделие, но само за лични нужди!

10

Баща

преди 4 години

Абе какво сте лъмнали с тия " био-продукти" ?! Разбира се,че са скъпи ! Яжте си ги,като са ви толкова много " полезни " ! Аман от нагласени работи! Както е тръгнало,ако я слушаме тая госпожа скоро няма да можем да си ядем обикновените продукти,които с НИЩО НЕ ОТСТЪПВАТ на "био-продуктите" Като влезнеш в магазин все това се набива на очи и най вече почти двойната им цена?! Ами най-напред питайте си потребителите искат ли ВСИЧКИ от тия "био-продукти",че тогава ни заливайте с тях!!!

9

ERICH

преди 4 години

Нали всички помнят как зимно време вали леко жълт сняг,а през пролетта всички автомобили са като участвували в рали "Сахара",всичко това се дължи на финия пясък донесен от 2000 километра от Сахара.А сега си представете един облак,който идва от Западна Европа и минава над химически и металургични заводи,там серните и азотните газове образуват с влагата от облаците серниста и азотиста киселина,която се извалява над био-земеделието,не говоря за приноса от минаващата на близо магистрала

8

Анонимен

преди 4 години

Няма био, всички ползват пестициди, торове и т.н. Просто без тях реколтата заминава от болести и вредители. Не казвам, че е добре, но това е реалността. Храната ни отдавна е пълна с отрови. То почвата ни е пълна с отрови като се започне, та и без пестициди нещата не са розови, та какво остава като трябва да се гони и количество.

7

Само питам

преди 4 години

Има ли въобще българско биопроизводство?

6

Анонимен

преди 4 години

Всичко е измама не си давайте парите за глупости

5

Анонимен

преди 4 години

И там се разрастна една спекула и отново има "по-лицензирани" и по-правоверни. Един изкуствен балон създаден определени хора да прибират почти всичко.

4

Анонимен

преди 4 години

Био продукт зада стане е необходимо честност и душа за труд. След което и честност от институциите.

3

Анонимен

преди 4 години

Соц. Тарикат био продукт неможе да прави.

2

Анонимен

преди 4 години

Колектив био продукт неможе да прави. Колектива е задружен в измамата.

1

Жоро

преди 4 години

Абсолютно е задължително "биопродуктите" да са опаковани! Иначе на касите няма да могат да различат биокраставиците от обикновените (които явно не са "био") и няма да могат да вземат три-четири пъти повече пари на "биохакерите" ;)