40

Анонимен

преди 4 години

По добре с платена глоба отколкото цял живот мъртъв.

39

Против кат

преди 4 години

До 42 ти защо пишеш срещу партиината фирма Мусла софт тя е новсякъде и току виж те обяви и теб за умрял!

38

Д-р Исня

преди 4 години

Гламак! Да беше обрал банка, бе! Никой няма да търси умрел! Понякога, когато ти се дава, трябва да знаеш как да се възползваш.

37

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно и МВР са били хакнати което вече е ужасяващо и ще доведе до хора с фалшива самоличност и влизане на бойци на ислямска държава с фалшиви паспорти.

36

Роки

преди 4 години

Батко Андрей като най-големия мъжки кифлоч веднага да се постне във Фейсбука какво му се е случило. Много важно и интересно!!!!!!! А какво ли е ял, веднага да коригира тази грешка.......

35

Аман от драскачи !

преди 4 години

Имало било някакъв пост във фейса и от това направихте цяла статия, като просто копирате? А нещо като проверка ? Евентуално така, между другото ...Аз лично изобщо не бих се доверил на тази драсканица, особено при явното неумение за боравене със запетаи от страна на авторката. Но пък събира прочити и коментари, което ни издига в очите на слепите, нали така... Апропо, възнамерявам да пусна пост как преди три дни се срещнах случайно на улицата с извънземно. Искате ли да си направите статия?

34

българче

преди 4 години

Абсурдите запазена марка за България

33

Наблюдател

преди 4 години

Това с възсресяването на мъртъвци може да стане много печеливш бизнес стига КАТ да разкрият разковничето на успеха. Можем да възкресим Левски примерно.

32

дарина

преди 4 години

Де, при нас свекърва ми вече 7 години подписва Договори за рента и на всичкото отгоре си взема рентатао На пазар

31

Лайквайте тролове

преди 4 години

Ми то след толкова нарушения, акт, фишове... кой знае как кара по пътя. Те сигурно за това го броят за умрял

30

Анонимен

преди 4 години

Няма да се плашите само! Положението е стабилно! България е по-добре от всякога! Икономически растеж, демографски растеж, всякакъв растеж! Да, точно така. А този подстрекател да лежи зад решетките!!! При Боко няма празно, ей!!!! Боко изведе България на европейската карта! Да, този е някакъв платен. Боко може и знае всичко. ГЕРБ са най-добрата партия в България от Освобождението насам, опа, извинете, забравих, че не е имало робство. Простете.

29

Православен

преди 4 години

Аз от няколко години повтарям ,че след Бойко Борисов ни чака 4 национална катастрофа и нов преход да се оправим от щетите нанесени от режима му и внуците ни ще ни питат -защо седяхте безучастни и бяхте съучастници!

28

Анонимен

преди 4 години

Стой си умрел, бе. Данъци, осигуровки, на кой му пука, нали си умрел.

27

На пазар

преди 4 години

Нищо ново, Тъста ми след смъртта си бе прехвърлил боновете от масовата приватизация. Пуснахме жалба..... и прикриха далаверата.

26

Анонимен

преди 4 години

съсипаха я тая държава, ей!

25

кат студио пикчърс

преди 4 години

представя Живите мъртви - български игрален филм

24

asdf

преди 4 години

Супер, щом те смятат за мъртъв можеш да си правиш каквото си искаш, тегли кредити, убивай хора все е тая, не могат да осъдят мъртвец.

23

Анонимен

преди 4 години

Тогава да го освободят от данъци.

22

Анонимен

преди 4 години

Тъй като полицаите незнаели какво да правят при този случей му върнали документите и го били пуснали - ами го беше убил някой ко прайм ?

21

Миии

преди 4 години

Ми той умрял ***