22

Хм!

преди 4 години

Да вземе да си изкарва прехраната с честен труд обаче и през ум не и минава на тая.

21

Богомил

преди 4 години

Това, че не знае на каква сума се осигурява, означава, че за нея не е важна пенсията която ще получава, означава, че ще живее от други пари, може би е наследница на богат роднина от чужбина?Дааа, някои хора не си знаят парите!Да броиш стотинки е занимание за онези 80% , любими на съветника на мъжа й.Не е занимание за богоизбрани!Какъв аристократизъм? Тя не се интересува просто от пари?! Интересува се от власт! Където парите са най-много.Интересува се от многоо пари.Пази боже, сляпо да прогледа.

20

Анонимен

преди 4 години

А поне знае ли на каква длъжност се води в сдружението и каква работа върши? И откъде се финансира цялата тази далавера?ИМПИЙЧМЪНТ!

19

Отмъщението на Цвъкю

преди 4 години

айдееее Любимеце Рогат13найсет му оплетоха кошницата- девойката МУ се е осигурила върху доход от 12 каймета.

18

11

преди 4 години

Ъхъ, правя си едно сдружение "Живата риба в морето" и си получавам 12 хилки годишно. Браво. Президентшите винаги се занимават с фондацийки, благотворителност и тем подобни безполезни, но доходни занимания.

17

Анонимен

преди 4 години

до 16..Така може да разсъждава само жена КАТО ТЕБ! -:) Ех жени жениииии...-:(

16

Браво Деси !

преди 4 години

Бели пари за черни дни , няма да си вечно с пенсионирания военен Радев я ......

15

Анонимен

преди 4 години

До 13..Ти добре ли си бе Гербер? Десито ти излизала "златна"? Златен НИ ИЗЛЕЗЕ ТВОЯТ БОЙКОФИЛИЗЪМ.Който те е завладял и омаял.Та 10 години вече гласуваш за него като зомбиран! И имаш кашон на раменете си за равновесие.А не глава с която да мислиш! -:) Схващаш ли? Едва ли! Та той ти струва МИЛИАРДИ ЗА ТИЯ 10 ГОДИНИ А НЕ ТЯ!

14

Де е Деса ?

преди 4 години

Кротко кара "Мерцедес"-а...

13

Дългата Деса-златна

преди 4 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

12

Деса-гургулица

преди 4 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...

11

Анонимен

преди 4 години

До 11..."кобила" казваш? А сещаш ли се.Че предната мижатурка поклонник и "американофил" Оплщващ само Русия..НЯМАШЕ КОБИЛА ДО СЕБЕ СИ!? -:) Слаба е паметта ти май че а? Засрами се бе човек! И не пиши глупости за 1 вата дама на един ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ И РОДОЛЮБЕЦ! С ИСТИНСКИ ПАГОНИ НА ГЕНЕРАЛ ОТ АРМИЯТА>А НЕ ПОСЛУШКО КАТО ОНЯ "ПЪРВИЯ"! -:) Обиждаш милиони българи гласували за него!

10

българин

преди 4 години

И какво да ти пишат за "хакерчето"? И нали не очакваш.Една "институция" ГЕРБЕРСКА.Да си признае..Че един 20 годишен пикл ьо Е ПО ДОБЪР ОТ "ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ" ИМ? -:) Е няма да прочетеш подобно нещо! Ще те светна само.Че "професионалистите" им не струват!

9

Анонимен

преди 4 години

Е герберуги друго си е ваш министър да бъде "осигуряван" с 500 000 месечно от Домуса за консултантски услуги в Лудогорец!Явно обаче не са му много добри консултациите, че вчера пак гризнаха големия

8

Дядо Пенс

преди 4 години

До 7: Па не може ! Леля Мара Белчева пийнуеше от виното на веселиновския селянин за да не става зян...

7

Шопо

преди 4 години

Абе нещо за НАП кажете ! Хакерчето русначе ли е,Путин ли му е заръчал. Имате ли заръки по казуса от ,,Козяк,, ? Ей тия работи пишете ...

6

Активист на БКП

преди 4 години

И това ли ви дразни ???

5

Анонимен

преди 4 години

Забранено ли е?

4

българин

преди 4 години

Това поръчкова статия ли е? И защо изобщо се занимавате с президентшата? Явно за "Борисов" нямате какво да пишете.Няма "леееентички за рязане" Та да е пиар за простата рая"?!Леле леле....

3

прост човечец

преди 4 години

Поредна изключително важна и смислена новина. Чети народе и не забелязвай ИСТИНСКИТЕ проблеми!