159

От БАН

преди 4 години

Смятай щом тоя *** щом вече амнайсе пъти го избират какво е нивото на населението.

158

Човек

преди 4 години

Няма човек, който да не разбира, че ни съсипват държавата. Но с какво толкова сме по - различни от западноевропейците? Те действат. Ето моят съвет: българите ТРЯБВА да мрънкат. Но не българин на българин да мрънка, а българин на ДЪРЖАВАТА. Не трябва да спираме да мрънкаме, трябва постоянно да държим управляващите под натиск. Да мръднат не както трябва пак трябва да се размрънкаме. Това е единственият начин да контролираме управляващите. Това правят западноевропейците което ние не правим!

157

Pilot

преди 4 години

Само да попитам, защо този го избеаха пак да ни излага по света ?

156

Анонимен

преди 4 години

Сега се кефя,супермалоумника как им го наби на слОгите си и замрази заплатите до 2020!!!А единствените гласували за Хунтата са тъмните и службаджийчетата!!!!!!

155

GENERAL PYRKO

преди 4 години

boiko -ne plashtash ti -a bednia balgarski narod : i ne ti iskash da platish -navednash a ti zapoviadaxa - inak zashto v ysloviata za izbor na samoled ste zapisali -RASRO4ENO PLASHTANE aaaaaaa - smeshna rabota ta 4ak zalka - niama za vas balgarskite politici -zakoni i pravosadie -zatova -lazete ,kradete i raspodavate balgaria

154

www

преди 4 години

КАКВА ЗАПЛАТА - ДА МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ F 16 И ТО НЕ ЕДИН - А АЗ С МОЯТА ЩЕ СИ КУПЯ МОТО ФРЕЗА И ТО НА ИЗПЛАЩАНЕ....

153

Я па я..!

преди 4 години

До Bad Company 166 Боби е на почивка в Гърция.Напълни багажника с зеленчук , ракия и една диня взе.

152

Дядо Соци

преди 4 години

До Бум 157 Парите са наши. Така е , но сме избрали Борисов да ги управлява. И както виждаш се справя успешно.

151

HeinrichHimmler

преди 4 години

Лесно е с чужда пита помен да правиш, вместо да го направи на вноски, за да не утежнява бюджета мутрата от Банкя напира да се плати наведнъж, за да може хубаво да се налапа като за последно и евентуално да му върнат замразените сметки с недоказани доходи в щатски банки! Бойко , елементарен си и скоро ще бъдеш съден за престъпления против собсвения си народ и държава!

150

Анонимен

преди 4 години

Стабиляга е!Нема спор!това магистрали,пенсионери,самолети абе всичко Му иде отръки.

149

Анонимен

преди 4 години

Най смешното в историята със самолетите е че тези дето опяваха колкото слаба е авиацията и питаха защо имаме два самолета сега казват че самолетите не ни трябват .Е какво искате в края на краищата.

148

Анонимен

преди 4 години

Бойко поне ще остане в историята като строител .Купи нещо качествено за армията .Другите след Живков не можете да се похвалите ,само разграждане начело с Костов и БСП .Стига толкова .

147

af

преди 4 години

А пък аз си мислех, че ние плащаме твоите индулгенции!

146

Bad Company

преди 4 години

Няма го Боби да ни обясни как Ф-16 за нищо не стават. Ще се наложи да си пусна някое от хилядите руски хибридки в тубата:))

145

Анонимен

преди 4 години

Истината е тривиална. Плащаш накуп - получаваш комисионната накуп. Другото са шменти-капели.

144

До Mr.STARBUCKS

преди 4 години

От тебе друг(а) едва ли ще се вреди, а бабите чакат.

143

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Бойко,ей тия , дето по цял ден висят тук,като луканки на сарък,плачат и плюят,тури си ги на оная си работа и да не ти пука.

142

Иван

преди 4 години

помним помним - борисов 2 плати заради борисов 1, борисов 3 заради борисов 2 и сега борисов 3 от третата си година за борисов 3 от първата година на мандата. Гадна работа е да си премиер, харчиш парите на хората а сърцето ти се свива...

141

Анонимен

преди 4 години

До а СПАРТАНИТЕ ?А с какъв самолет возеха футболистите на Ф.К. Витоша ?

140

мераклия

преди 4 години

Бе тъй и тъй плаща наред, да си дам номерата за ток,вода и телефон да ги плаща всеки месец. Пък ако парите са повечко мога да пратя и фактура за една почивчица.