37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен

36

Анонимен

преди 4 години

МАФИЯ И ТОЛКОЗ!!!!!!!!!!!

35

Дани

преди 4 години

Уво за районния кмет, и то веднага!!

34

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

"Не че не им стиска, просто мафията управлява София."Ама нали повечето от вас я избраха и избират тази мафия.Лошото е,че ако се огледаме ,не се вижда читав публично известен човек,който да заеме отговорен държавен или общински пост.Просто държавата е затънала в едно блато,в което на хората пеят приспивни песни,а в блатото е топло ,уютно и смрадливо.Просто системата предполага,развитието на всякакви корупции,а и не само на тях.

33

Waffen SS

преди 4 години

"нахално посегателство и заграбване на парковите и зелените площи в столичния град, а най-циничното е, че вече се посяга без каквито и да е скрупули или притеснения и на най-знаковите, емблематични столични паркове, какъвто, безспорно, е "Заимов"."Гледай "Заимов",сещай се за "Борисовата градина".Не случайно и Григор Димитров/Гришо/ напира да страи офис сграда там.Нищо чудно да я построи.Когато един срещу друг са обществото и "странните" пари,губи обществото

32

анелия

преди 4 години

ужас...фандъкова да спре този кошмар!

31

Анонимен

преди 4 години

Не че не им стиска, просто мафията управлява София.

30

Анонимен

преди 4 години

Иванчева да се кандидатира за кмет ! на никой друг не му стиска да се бори с мафията !

29

бай Миле

преди 4 години

До цесекатоАбе да го дууууате с тоя стадион бе! Даже заслужавате пълно закриване на абсолютно всякакъв "професионален" футбол в "клета *** българия" (нарочно с малка буква!). Аман от ритарди! Поне футбол да имахме, а то само чалгарчета и манекенчета дето кой както ги хване ги бие като мачка у дирек.. а фенската маса още по-зле - инбацили с двуцифрено IQ. Да махат всякакви стадиони от центъра на града и никакви държавни пари да не се дават за нови! Пък който иска да си ги строи извън околовръст

28

цесекато

преди 4 години

Значи там може да се сече и маха зеленина, в Борисовата не може и затова и стадиона не може да се реновира........ Ай .... бип бип бип....

27

мак

преди 4 години

Пак си изберете фандъкова. Без нейно знание нищо не се случва и скоро няма какво да дишате. Пък може да се окаже, че строежа е върху частен парцел. Бандитско управление.

26

Анонимен

преди 4 години

До ...21"Единствената, дето се била противопоставяла..., била Иванчева!"Противопоставяла се, ако предприемачът се мотае или се прави на "неразбрал". Кой подписа строежа на 6 сгради на "Артекс" в "зеления Младост"?

25

Анонимен

преди 4 години

Паркът Заимов е стари турски гробища. Каквото и да построят там, ще бъде прокълнато.

24

Митко

преди 4 години

Те с Петрова да излежат предишната кражба,пък ,ако са живи ще отговарят и за тази кражба.

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи си много наивен, молче с работни места.., по добре да направят една пералня, пак работни места и пак ще се пере.., е няма да са мръсни пари а ще е мръсни дрехи. Мол до парка, ами защо не направят парк в мола хахаха. За морала на другите не говори, за твоя казвай каквото искаш

22

Анонимен

преди 4 години

Точно до новата метростанция е идеално за едно скромно мол-че от няколко декара и 7-8 етажа. А тоалетни ще има на всеки етаж - нови, хубави и безплатни... Много сте морални и загрижени, ама не са ви предложили на вас плика, тогава да ви видя морала. Всеки е много възмутен... когато не стигне до него. А парите не са всичко, но ако вече ги имаш. Гледайте положително на нещата - ще има инвестиция и работни места, може би за теб или твой близък. Усмихнете се! (Ама не се озъбвайте, де!)

21

...

преди 4 години

Епа ЕДИНСТВЕНАТА дето се ПРОТИВОПОСТАВИ на строителството в софия беше ИВАНЧЕВА! ХА СЕГА НАКОЙ ДА МИ КАЖЕ КОЛКО ГОДИНИ Е ЛИШЕНА ОТ СВОБОДА ТЯ 20 ли бяха 30 ли бяха??? Кажете ми, че и вие почнахте да забравяте! Инак Фандъка то тя е с мафията, тя е от мафията ГЕРБ! Единственото което може да направи е да посочи някой друг дето се противопоставя на строежите та да могат да го вкарат в затвора! Това мое да направи фандъка!!!

20

Т

преди 4 години

Стачка!!! Не всичко е пари... просто не се наядоха...

19

1

преди 4 години

ами, маи-маи тук нещо малко е преувеличено, всеки ден минавам от там с трамвая и такова нещо не съм видял, наистина има нещо ново което се строи, но то е в заграждението за строящата се метростанция и е в самото начало, точно там където бяха преди тоалетните. Ако е за модернизиране на тоалетните, какво лошо има, то и без това човек в София няма къде до тоалетна вече да отиде извън заведенията.

18

odpo

преди 4 години

Чувството за безнаказаност ги прави Нагли, иначе са мишлета...