11

цонко каварна

преди 4 години

Още каго почна да се вдига се чудех на акъла на *** коинджии защо и от къде на къде смятат, че Биткоин има връзка с криптото на Фейсбук - ква по дяволите е връзката между двете - няма такава .. освен че и двете ползват за основа блокчейн, друго онщо няма , ако смятат че ще се минава през биткоин при покупката на Либра наистина са с лоботомия тн "инвеститори"

10

Мен

преди 4 години

... битнещо си. Това сега е големия проблем. Това засяга, големите държави много силно, защото политиките им при управлението се катализират от паричната им политика. Този катализатор ако се отиде към битнещоси валути, не могад да го ползват. И това много силно ги удря, ще им лъснат голите ***.

9

Анонимен

преди 4 години

Търгувал бил . Ха... и това те прави експерт?Давай малко по кротко , току виж си научил нещо от китовете.. ...

8

Men

преди 4 години

Тука големи разбирачи. Технически анализи правя, брей то голяма работа, това. С дългосрочни прогнози пари не се правят. Правят се като разбереш 5 минути преди да се обърне тренда, че той ще се обърне. Това е технически анализ. Тез работи за наесен, я стане, я не. Крипто валутите са много опасни, за валутната система, очевидно след 30-50години няма да има вече хартиени пари, сега е въпроса, като това стане, коя валута ще е истинска, тази дето и се вика долър, евро, йена, лира, или тази дето е...

7

Анонимен

преди 4 години

Представи си колко неорентиран трябва да си за да напишеш статия, че цената на биткойн пада заради либра. Не се чудете после защо цената е такава, каквато е, след като толкова много хора все още си нямат и на идея какво е биткойн.

6

Анонимен

преди 4 години

До 4Ограмоти се ти, научи малко технически анализ! Аз търгувам с криптовалути от пет години и съм изкарал повече, отколкото ти ще изкараш до края на живота си.

5

Аз

преди 4 години

Давам 15 криптодолара 48 криптолева за 1 Биткойн.Поздрави на търговците с криптовалути и на Бай Гошо от Заложната Къща.

4

Анонимен

преди 4 години

Мечтай си ти ! Ограмоти се малко бе човек , прочети малко , виж дори , че 1500 долара е оптимистичната прогноза . Аман от разбирачи !

3

Анонимен

преди 4 години

До 2Има да си мечтаеш за $1500...

2

Анонимен

преди 4 години

Още ще падне , около септември цената му ще е под 1500 долара .

1

ахаххаха

преди 4 години

ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА!Марк Зукърбърг поденесе "сметката" на Сената след като беше разследван.БРАВО! Мачкай ги!