57

Анонимен

преди 4 години

Минималната работна заплата ще ни се удвои,плащанията ще стават чрез налагане с европейски камшик по комунистическа гърбина

56

Анонимен

преди 4 години

Българина си е роб. И има управляващи( робовладелци), и искат това да продължи вечно. Но и на тях ще им видим края.

55

Анонимен

преди 4 години

Има много лапачи, и от герб си ги пазят, защото са тяхни хора. И затова и Ромъния е пред нас , и то с много. Затова и няма закон за фалит на физически лица, за да сме им вечни роби.

54

Анонимен

преди 4 години

Все повече се убеждавам, че българина е някаква природна грешка! Но като всяка такава природата си я коригира.Влязохме в състояние на бирфукация, като новото системно състояние не предвижда българи вече!

53

Анонимен

преди 4 години

Много интересно-значив Бг един работник не е производителен в работа някой завод и получава 560лв.Същият работник отива да чисти къщи в Европа и там му плащат 7-8 пъти повече за неквалифициран труд.Как стават тези неща?

52

Анонимен

преди 4 години

Заглавието и особено веселите физиономии са несъвместими по този жизненоважен въпрос за обикновения работещ българин!

51

Анонимен

преди 4 години

Браво на мацката, не стига че е красива но и умна!А на ония ***, му пожелавам да се застреля някъде...

50

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 4 години

ЗАТОВА НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ

49

Анонимен

преди 4 години

И сега минималната заплата не е 560 лева. Всъщност тя е поне 1000 лева, като горницата се дава в плик на ръка. Затова трябва да се направи мин. заплата 1000 лева, не за друго, а да се приберат реалните данъци и осигуровки.

48

Анонимен

преди 4 години

Само дето в Западна Европа минимална заплата има само в няколко държави и това е, за което иска да се бори фон дер Лайен. Всъщност, опозицията на германските работодатели и индустриалци е огромна, та едва ли ще успее. С триста зора успяха да извоюват минимална почасова ставка от 8,50 евро за фризьори и някои други мизерно заплатени професии в Германия. Не бойте се, пак ще има минимална минимална заплата в България. Първото място в това няма кой да ни отнеме

47

Анонимен

преди 4 години

Е как,бе.Нали сме синнхронизирали всички правила и дейности с ЕС?Ако не искат да ги залеем с икономически мигранти,да натиснат нашите пишман управници да променят правилата и бизнеса да осигури достойно заплащане.Иначе ще продължат да реват ,че нямало добри работници и специалисти.

46

Анонимен

преди 4 години

Минимална сума за екзекуция на политик, чорбаджия или мутра - 20 стинки.Включва стоманено въженце и грес.Ама каквито сте мишки, май ще чакаме руснаците да дойдат пак!

45

Анонимен

преди 4 години

Дачев като дава на заварчик колкото пари поиска, защо не направи дъщеря си заварчик, а учудващо и тя е успешен бизнесмен. Цялата държава е превзета от свръхкадърни икономисти и познати в играта, и само *** бачкатори няма.

44

Активист на БКП

преди 4 години

Така и трябва !!! Парите трябва да се пазят за гръцки острови и апартаменти за любовници в Барселона!!!

43

Гаро

преди 4 години

до Песионера и до da: Знайте че Либерал-демокрацията(на "Елит" олигархията) е абсолютната пречка за истинската Демокрация

42

Истината

преди 4 години

Едно от предложенията за тази единна минимална заплата беше да е 60% от средната медианна заплата, която за България през 2018 беше 795 лева, а 60% от 795 лева е 477 лева - по-малко от минималната работна заплата. Единната минимална заплата не става за страни като България, където масовата заплата е минималната плюс добавката за клас.

41

Гаро

преди 4 години

до da: Имам претенции че съм чел повече книги от вас господине,имам и достатъчно опит и виждам нещата които Вие не искате да виждате и се страхувате...И само едно нещо ме безпокои: Че може би е прекалено късно за всичко...поради всички известни причини!?...

40

Гаро

преди 4 години

до Пенсионера: Това и др.неща които съм запланирал са обмисляни с години... В Дубай например,не видях деца по улиците или шляещи се по моловете...от вкъщи с спец.автобус на у/ще и от у/ще пак с автобуса в къщи....Тук искам да направя горски у/ща за децата за да ги изкарам от шум,мърсотия и наркотици от градовете,болниците също -вън от градовете и т.н. И докато не стана аз Диктатор нищо няма да се промени!

39

da

преди 4 години

До ГароНяма да си първия неграмотен диктатор в историята, но все пак прочети някоя книга...

38

Анонимен

преди 4 години

Гаро, как ще станеш диктатор, ти трябва да завземеш власта. Ти нямаш с какво да я завземеш. Ще си въведеш реформите , но после сам ще ги отменищ. Пари ще ти трябват, а на никого няма да му се работи. Освен това ще ти обявят земна , морска и въздушна блокада, като на Путин и Ким Чен Ун. Освен това нямаш ядрени бомби да се пазиш от демократите, а те имат и демократично ще те бомбандират.