29

SILANCE

преди 4 години

До ЧиновникДругарино, в тези гета са наблъскани още от времето на тУдор по-интелигентните хора. Тези от тях, които все още не са избягали продъ лжават да се колебаят дали да дадат двата лева за храна или за асансьор. Гн.усльо скапан!

28

стара софиянка

преди 4 години

Абе, я да върнем жителството, та да видя кои ще останат и кои ще пишат глупости за това че няма пргрес в развитието на София! Яяяя, марш обратно на село, да си измажете къщите преди да кашляте тук!

27

Анонимен

преди 4 години

а има села без вода месеци наред, те тука подскачат, че не инвестирали в кварталите им... цялата държава е зарязана, проекти се правят само ако може да се откраднат някакви пари, те и акъл нямат за нещо различно...

26

123

преди 4 години

До Икономист Ха, ха, ха...... .Май вече се изживяваме като аристократи!!!!!

25

Видими резултати

преди 4 години

Живущите да не се оплакват от канализацията си, защото чисто новата канализация на Солунска работи преди всичко за да се превърне улицата в мощна река, а старата, макар и запушена, все пак успяваше да поеме нещо. Иначе виетнамски общежития не са по-зле отколкото Махалата на Булевард Константин Величков и Стамболийски в центъра - съвсем наскоро ремонтирани.

24

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова и метро им направи до всички бетонни гета, а те пак недоволни.Какво да кажем ние от Центъра, дето 2 години прескачаме разкопките на Граф Игнатиев.

23

Ха-ха

преди 4 години

Продължавайте да гласувате за Самоковската овца и Шайката в общинския съвет,па после се чудете що е *** София....Ако мислите че София е напреднала много за тия години-вижте други столици,дори и азиатски,че и африкански.

22

край

преди 4 години

кой дошъл в София, дошъл. Да се върнат старите условия. Превърнахме се в бетонни блокчета, стига се строи вече. София си е все така грозна по краищата

21

Внимавай

преди 4 години

какво си пожелаваш, са казали хората. Инвестициите доказано не водят до желаното, както се доказа в центъра. Какво ще спечелят живущите в кварталите ако 1 година не могат да си стигнат до входа поради прекопаните улици и градинки и накрая като свърши ремонта да започне ремонта на ремонта, защото новите плочи започват да се изваждат, а новия асфалт да се навдига и напуква.

20

Анонимен

преди 4 години

Ако пътуваш от Летището към Обеля през центъра, разликата в инвестициите е шокираща. Щом свиеш надясно по Мария Луиза и се връщаш 10 години назад, а като стигнеш в Обеля са вече поне 20 години назад. Брутално е положението. Но пък е закономерно, мутри около властта се късат да инвестират в Младостите (неслучайно е презастроено до безобразие), естествено, че ще искат старите квартали да останат занемарени,иначе кой би си купил апартамент на безумна цена, почти без инфраструктура?

19

Komentator

преди 4 години

То с това ниво на инвестиции и качество на работата в центъра на София, няма за какво столичните квартали да завиждат.

18

от сидниАав$тралия

преди 4 години

поздрав с песента София де Жанейро,който не я знае да я чуе сега, там се пее Не ми гледай центъра, квартала ми е София де Жанейро...

17

Софийска баница

преди 4 години

По кварталите е инвестирано достатъчно. Една част имат метро, на други сега им го строят. Отделно тук-там нещо се пооправя, макар че няма никакъв смисъл, защото жителите на тези квартали обичат да крадат и да рушат всичко, което е хубаво и удобно. Затова и са в такъв вид.

16

Анонимен

преди 4 години

Ами да не са гласували за Фандъкова. Сега да ходят да се оплакват на Аренския поп. Ако не е лятна отпуска.

15

баба мара

преди 4 години

презастрояването ни съсипа живота ще светим с лампите до края на живота симислете на местните избори 10 години герб ни лиши от въздух и светлина

14

vlady

преди 4 години

Да представят исканията си пред компетентните служители протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян.

13

Анонимен

преди 4 години

Ганьовеца най-много обича да писка и да се оплаква. Факт.

12

Анонимен

преди 4 години

Тротоари няма, улиците са като за рали Дакар, но Юрданка копае все на едно място, да му е гот на Шефа и да вижда колко много работи!

11

Чиновник

преди 4 години

Тия, които протестират, са от хората, които се стискат да дадат 2 лв. за крушки във входа и по 5 лв. на месец за асансьор и си изхвърлят битовите отпадъци през прозорците. До контейнерите за смет ходят само, ако се налага да си изхвърлят старите гуми на колите. На тях, каквито и "инвестиции" да им направят, пак ще съсипят всичко. Тези хора не могат да живеят в нормална среда.

10

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова и Борисов ги избират именно тия от крайните квартали, така че да не пискат много.Софиянците от Центъра никога не сме гласували нито за ГЕРБ, нито за родителите им БКП/БСП.