14

Анонимен

преди 4 години

Стояхте, когато се гавриха с Иванчева, сега мафията ще ви гази.

13

Чичко Тревичко

преди 4 години

до 1 - по същата логика, що не им вземат земята на "инвеститорите" от квартала, и вместо това им дадат една нива на 100км от София? Земя си е земя.

12

..

преди 4 години

и какво ви пречи хотелчето? ще изчезне тази гнусна грозна *** на поляна, на която няма нищо освен прахоляк и ла й на ? ЗАСТРОЯВАЙ!

11

Анонимен

преди 4 години

Жената на зам.главният прокурор съдружник във фирмите на Ваклин,той пък племенник на Ал.Йорданов той пък стана евродепутат.Турските приятели на Бойко дето им подари най-апетитните терени в Младост заградиха с огради и изкопаха огромна дупка вече две години.Строи се безнаказано.После не се чудете защо Иванчева я вкараха за 20г.при положение че за петорно убийство дават по малко.А жителите на Младост още тогава трябваше да отидат пред СО и да изхвърлят кметицата на Сафия.

10

Анонимен

преди 4 години

Ще има ли стаи за почивка в хотелчето?

9

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте си пак за кметката на София, каза че презастрояването било спряно!Затворихме булевард Г.М Димитров преди месец, нито една медия не го отрази.

8

ss

преди 4 години

хаха нямало къде да се паркира ... АМИ КОЙ ВИ Е КАРАЛ ДА СИ КУПУВАТЕ КОЛА КАТО НЯМАТЕ ГАРАЖ ! Как така паркират в частен имот не мога да разбера ! Все едно комшията ми да си навре колата в моя гараж и да реве, че затварям вратата ! Нагли до безобразие !

7

Упс!

преди 4 години

Иванчева я арестуваха за подкуп. Срещу точната сума би позволила всякакво строителство. Я проверете дали под разрешителното за строеж на този хотел не стои и нейният подпис!

6

Ел мафиозо

преди 4 години

То защо арестувахме Иванчева . Да си строим на воля .

5

Анонимен

преди 4 години

На ви масова приватизация!

4

Анонимен

преди 4 години

Простия българин си седи вкъщи.. явно е доволен от живота си.

3

Анонимен

преди 4 години

Колко хора има на протеста, 10-20? Е бати народа един протест не могат да направят и си мислят че като развеят 2 знамена и нещо ще стане. Цирк!И точно затова всичко си продължава по старо му ...

2

Бизнесмен с Ауди

преди 4 години

И още облагородяване ще правим!Ще има млади жени, добре облечени. Ще радват окото. Ще има богати хора, успели. Местните хора от квартала ще могат на живо, от първа ръка, да виждат истински успели хора, със скъпи коли. Ще се учат!Какво лошо правим??

1

Бизнесмен с Ауди

преди 4 години

Хайде сега, едно хотелче съм платил да ми построят и големият шум! Ами че то там сега е само треволяк и като завали, става кал. Аз ще го облагородя! Ще асфалтират момчетата, да е чисто. Ще стесним малко шосето да освободим място да паркират гостите, и така ще карат по-бавно колите. Направо ще спират отдалече и ще изчакват да се източи колоната. Децата пазим така, като пресичат! Ще сложим охрана, денонощна, да не може всеки да се мотае там без причина. Какво лошо правим??