12

ису

преди 4 години

сегь шведа клати държавата

11

НЕЗНАЙКО

преди 4 години

Да не се казва Ибрахим Мохамедсон?

10

пецата

преди 4 години

нека видят българите какви бетер шведи има по диви от най дивите бг селяни , много е объркана народната ценностна система с това чуждопоклонничество, всяка друга нация на запад от тук е пълна с много по брутални , луди, маргинализирани и антисоциални люде от колкото българите

9

Алкохолен туризъм

преди 4 години

Те щото местните шведи имат книжки.

8

ined

преди 4 години

Пуснете човека! Той не е виновен, че се е натровил с ментето "алкохол" сипали му на Слънчака

7

Анонимен

преди 4 години

Човекът се е разбил от извинения и съжаление като е изтрезнял.Бг хиталянците с по 30-40 присъди ги пускат след няколко месеца.

6

Наблюдател

преди 4 години

Хубава работа, ама шведска.

5

Медуза с ланец

преди 4 години

Нали се гордеете, че бг е най-евтината алкохолна дестинация? Тогава защо скачате на случаи като този? В бг хора се убиват по пешеходни, кара се с несъобразена скорост, дори в градско, какво ли не се прави и никой нищо. Хич не ви прави впечатление. Един швед удря една кола - заплашват с 10г затвор, мярки за неотклонение, 72 часа.... Най-първобитната държава сте, където живеят неандерталци, говорещи на уга-буга език.

4

Анонимен

преди 4 години

много плахо бе, сакън да не обидим някой надрусан швет и да вземе да не дойде у Бг то

3

Анонимен

преди 4 години

юдейските загрижени телевиьии показаха ли колко любезно се държим с милия дкандинавец....

2

Анонимен

преди 4 години

Две присъди и вече са заключили, че има трайни престъпни навици. А тукашните шведи имат по двадесет присъди и триста регистрации, като последното е нещо непонятно за нормалните хора. Само дето не са им раздали бланки за саморегистрация, да не се хабят и стресират полицайти.

1

Анонимен

преди 4 години

Ясно е ,че българите сме най-културните а всички други са простаци , но има българи на които се плаща за да обиждат други българи.