64

Анонимен до 61

преди 4 години

Прав си кръвта вода не става все пак пра, пра, пра баба ти е била Българка преди да дойдат криводзурлестите османци по Българските свещенни земи. А ти си никой нали знаеш нито турчин нито Българин. Не ти си мишка църкаща по държавата където си се родил, и по собствения си народ.

63

ае

преди 4 години

Не е нужно да си експерт,за да знаеш,че стелт технологията не се създава за 2-3 години и са нужни десетки милиарди за да напредне достатъчно и да се произвежда.Не е като турците да изтъпанят шперплатов макет и да викат,2023 ще имаме наш самолет 5то поколение.Ама *** обяснявай на неискащия да разбере.Затова са толкова скъпи самолетите,защото са вложени много милиарди за за разработване и години за отстраняване на проблеми по тях,докато почнат да се произвеждат.

62

Анонимен

преди 4 години

В БГ се произвежда всичко. Други въпроси?

61

Питащ

преди 4 години

До Боби/// / В бг какво се произвежда/ нещо с / MADE in BULGARIA / ima li ИЗОБЩО

60

СУ 34

преди 4 години

Гледам как си вървите с 40 % инфлация .

59

Анонимен

преди 4 години

Както се казва в една древна китайска поговорка - буллгаракът си ***, турчина си върви!Та с какво ви ядосаха пак турците, драги ми криводдзурлати амджъкаазлии български? Че Ердоан варди интересите на турската държава и турския народ? Това ли ви дразни, амджъкаазлии неочесани, хе??

58

Боби

преди 4 години

До Krom"Колкото поде серийно Атай - лежат на германския Леопард. А недей. Тази наука е динамична. Ако Америка и Европа ги резнат от към технологии, ще виснат бързо и успешно"Танка Алтай се прави в комбина с Южна Корея. А защо проекта увисна - банално няма ДВИГАТЕЛ и кой мислиш ги отряза? Ти го каза разчитат на Леопарди. Немците ги отрязаха(а защо - имат си търкания с европа). А иначе Турция произвежда всякаква бронетехника без сръхтежките Танкове.

57

Анонимен

преди 4 години

Турция е едно прокси на Европа,за да държи ордите извън нея.Ако не си върши работата,ще бъде разбита на няколко части,които ще се избиват помежду си.Голяма грешка е било да и се остави да контролира Босфора и Дарданелите.

56

Krom

преди 4 години

До Боби - да, точно така. Колкото поде серийно Атай - лежат на германския Леопард. А недей. Тази наука е динамична. Ако Америка и Европа ги резнат от към технологии, ще виснат бързо и успешно. В което обаче се съмнявам, щото Ердоган размахва успешно картата "Южен Фланг на НАТО". А би следвало да са наясно, че рано или късно ще ги прецака.

55

Терор има

преди 4 години

АЛЛАХ в момента е в Истамбул и се чуди как да спаси Европа и Азия от Исляма..Черни масови убиици ползват тн Джамии за тежко недопустимо трайно нелечимо увреждане на градове и села..Ползват тежко терористична черна техника вкл звукова и инфразукова..подават експерти от екипа около него..Да се спре облъчването с високоговорители от ДЖАМИИИТЕ НЕ Е РАЗРЕШЕНО ОПАСНО Е

54

Ошгелдин Емин

преди 4 години

Ако е рекъл Аллах 2023г. ще имаме още осем нови Ф-16.

53

Боби

преди 4 години

До ае"В 2023 ще чакаме и турското чудо-истребител 5то поколение.Абе алоу,това не са шалвари и баклава бре.Раята даже и вярва,чак мечтаят и да го продават на други страни.Е как да не им се смее човек?"ЕХ ЕКСПЕРТЕТурция, колкото и да не ми се иска да го призная притежава множество компетенции. Турция произвежда примерно собствени крилати ракети, ЗРК сресен и малък обсег, С Китай далекобойни РСЗО.Много вероятно да се справи и със СТЕЛТ самолет, но с вносен двигател - ахилесова пета на проекта!

52

ае

преди 4 години

В 2023 ще чакаме и турското чудо-истребител 5то поколение.Абе алоу,това не са шалвари и баклава бре.Раята даже и вярва,чак мечтаят и да го продават на други страни.Е как да не им се смее човек?

51

При нема, действайте

преди 4 години

А с какво ще се разплащат? Домати, лук и чесън и по турските пазари няма вече....

50

Ириней Георгиус

преди 4 години

Турските Крадливи Ислямски Навлеци ще си изпатят от ГЪРЦИЯ И САЩ .А РОССИЯ Е СЪС ГЪРЦИЯ , И ЩЕ ИМА РАКЕТИ ПО АНКАРА .НЯМА ДА ИМА ДУПКА КЪДЕТО ДА СЕ СКРИЯТ ТУРЦОЛАЦИТЕ , КОГАТО ГРЪЦКАТА АРМИЯ ВИ ПОДГОНИ ИЗ АНАДОЛА. КАКТО ПРЕЗ 1919-1922 Г. --- КОГАТО НА 15 МАЙ 1919 Г. ДЕБАРКИРА АРМИЯТА НИ В ГРЪЦКИЯ СВЕЩЕН ГРАД СМИРНА .

49

Анонимен

преди 4 години

Еееее щом Алах иска С400 ко да прайм ся...

48

ае

преди 4 години

Ердоган е диктатор и не е нищо друго ,освен самозабравил се ***.Прехвалената турска икономика има износ от 160 млрд.долара.За 80 млн. страна това не е нищо.Възхваляващите го са просто комплексирани човечета,които се навлажняват,само като чуят колко е велика Турция и не виждат другото,То е ,че това е колос с глинени крака поддържан от Европа и Америка,за да контролира по някакъв начин козое..те,а те си внушават ,че са велики и непобедими.

47

Анонимен

преди 4 години

Аллах точно това иска-повече бомби1

46

Ядрена война

преди 4 години

САЩ тикат света към неконтролируемо ядрено въоръжаване. С400 е единствения гарант, против всякакви летящи обекти. Ф16 са нападателни самолети и не стават за отбрана. Ф16 е за да може Тръмп да си чеши арогантността с наще пари.

45

Анонимен

преди 4 години

Америка вече не е фактор и никой не се сьобразява с нея освен разни бананови дьржави.Асад им праща пламенен привет Мадуро сьщо Ким и той си прави гаргара Иран сьщо сега Ердо им го нацепи.Гудбай Америка.