17

Анонимен

преди 4 години

"два ли и половин процент от вманячените в електронните джажи имат и бегла представа за принципите и производството им."Честно казано, не ми пука за производството им, стига да не стават по-скъпи :)

16

АЗ76

преди 4 години

"Мит ли е..."мит е... :)

15

Анонимен

преди 4 години

Като няма пристрастяване, я някой да пробва 1 месец без интернет. Я някой да пробва да лиши детето си тинейджър от интернет. Нямало пристрастяване, дръжки. Наркоманчета сме станали всичките и това, че сме прочели тази статия е доказателството. Можеше да научим 1 дума на чужд език вместо да киснем 10-15 минути в днес.бг.

14

Анонимен

преди 4 години

Какви огромни ресурси се хвърлят в тези технологии - МИЛИАРДИ ! и какво - Нищо !Хакнати,Бъгнати , софтуери ,тинтири минтири,социални мрежи .......Станаха ли хората по-богати, по-добри,по- Щастливи ? Това не е прогрес за Човечеството ,а регрес - помнете ми думата !

13

Анонимен

преди 4 години

Това е просто баламосващ софизъм. Е, да, хората пристрастени към самите технологии са малко, но хората пристрастени към нещата към които тези технологии дават достъп са ужасно много, и това може да го видат всички.

12

Attention

преди 4 години

Апаратите, допряни на ухото, нанасят непоправими вреди с излъчването си на здравето оператора. Продължителното взиране в светещия дисплей, поврежда очите.

11

Анонимен

преди 4 години

Пристрастяване има, но не е към никакви технологии, а към процеса на игра. Технология значи описание на процеса, по който нещо се създава. Едва ли и половин процент от вманячените в електронните джажи имат и бегла представа за принципите и производството им.Белег на престиж и показност като всяка сравнително скъпа вещ.Ако се направи проучване, даже принципът, технологията на фотографията ще се окаже долу-горе известни на не повече от един процент хора със средно образование.

10

А митът

преди 4 години

Мит ли е?

9

Анонимен

преди 4 години

До УчиндолецКопай с мотиката и не се занимавай с неща, които са извън капацитета ти.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3И с какво е точно лошо? Сега остава, да не искаш, работодателя ти да знае, дали си бил или не си бил на работа ...

7

Анонимен

преди 4 години

"Учените се притеснявали, че младите хора ще загубят връзка със света или ще започнат да изпълняват сатанински ритуали"Повечето хора искат, да "изгубят връзка" със съвремието ни, именно, зщаото изглежда, че цялата абота е един сатанински ритуал ...

6

мъж

преди 4 години

Обсебени от смартфоните си са индивиди, които изпитват неописуем ужас, когато останат на саме със собствените си мисли. Обикновено това са индивиди от женски пол.

5

Анонимен

преди 4 години

Когато някой се опитва да говори с мен докато телефона му е на ухото ми идва да му шибна един.

4

Учиндолец

преди 4 години

Обикновенно за да имат добро частно или държавно финансиране което да им осигурява заплатите "учените" са принудени да "доказват" каквото им наредят . Щото казването на истината може да не се хареса на инвеститорите им и потокът парички да пресъхне . Тогава тия умни глави ще трябва да работят физически труд като останалите. Тезата ми лесно меже да се докаже като се проследи хаоса какво са "доказали" учените през последните няколко години.Друг такъв зависим от инвеститори сектор са МЕДИИТЕ ...

3

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че ги въвеждат и в работата. Арр-ове че си дошъл на работа и си се регистрирал. Въвеждане на различни потвърждения на автоматични системи....Иначе разни дето доят крави и оптимизират работата във ферми, са ясни.

2

ит

преди 4 години

Ако го няма нета хората няма кво да правят

1

Чичо

преди 4 години

Мит ли е? Ми на мен ми е мит от месеци. И понамирисва. *** мен ме кефи така.