12

Анонимен

преди 4 години

До Бож.КАКВА РОБИЯ- В КИТАЙ Е НАЙ СПРАВЕДЛИВИЯ СТРОЙ- КОМУНИЗЪМ- ЕДНИ МИЛИОНЕРИ, ДРУГИ С ОКОЛО 270ЛВ ЗАПЛАТА, А ТИЯ С АВТОНОМИЯТА НЕ СА ОПИТАЛИ ОТ КОМУНИЗМА, ОПИТАТ ЛИ ЖИВИ НЯМА ДА СЕ ВЪРНАТ.

11

Мобилни приложения

преди 4 години

както се вижда отлично на снимките ползват се нови мобилни приложения и лични документи с вградени тежко терористични съоръжения. В англия в заводи калибрират психотронни оръжия . 24 часа облъчват обемно звуково заводите.Принудени да работят в тях получават трайни увреждания.Калибрират се програми обсебване на поляци,на румънци на българи на литовци..Утре в Bukureshti ще почнат да убиват и палят

10

До 10

преди 4 години

И най добре така да стане. Тъкмо щебъдат ликвидирани сороскитегендари и в Хонконг както преди стана на тянанмън и Хонконг ще се дръпне с години напред като останалата част на Китай

9

Анонимен

преди 4 години

POZNAITE KOI GI PODCUKLASVA I TIQ UMNITE I KADYRNITE DEMUKRATI

8

До 6

преди 4 години

И при нас е време да дойде съветската армия и да се върнем към светлия комунизъм ама се мъчим под американския ботуш

7

Adolf Eichmann

преди 4 години

До 3) Тва няма как да стане. Всичко там е пито - платено. Тая "уж" война която янките сътвориха за да вземат териториите си беше чиста покупко-продажба със съдействието на продажните Мексикански управници. Ти чувал ли си някога печелещата страна да плаща обезщетения на губещите? Точно тва е станало, янките са платили "обезщетение" на Мексико или с други думи са си платили териториите а "войната" е прах в очите за простия мексиканец да си мисли, че управниците им не са продажници..

6

Мда

преди 4 години

Чувствам,че скоро хонг конгската автономия ще приключи.Като на Тянънмън.Време и е.

5

Бож.

преди 4 години

Хонконгския народ е свикнал да живее на свобода- не под китайска робия

4

Бож.

преди 4 години

Хонконгския народ е свикнал да живее на свобода- не под китайска робѝя

3

До 1

преди 4 години

Крайно време е Китай и Русия да подкрепят националноосвободителното движение на латиносите в САЩ! Нека Калифорния, Аризона, Ню Мексико, Юта, Тексас, Невада, Флорида да се върнат на Мексико!

2

mdaa

преди 4 години

не стихват, защото идва поколението на облъчените в либерастките университети и такива медии, те откъде да имат ценности и да знаят истината като всичко се изопачава от либерастите, време на ***, гей/лезбийки, защитени малцинства престъпници, разбити семейства и отнети деца защото не се учат у дома в джендърски дух и т.н., ей такива после излизат и "протестират" ръчкани от разни нпо-та.

1

Анонимен

преди 4 години

Нещо не искат комунизъм май в Хонг Конг