13

Силата

преди 4 години

на предложението за частните ЗОК е в това, че там наистина всички които ползват услугите им си плащат вноските. Така там ще има налични пари за лечение. Проблема на НЗОК е че в нея ще останат предимно здравно неосигуряващите се и освен да я прикачат към бюджета не виждам как ще може да платят каквото и да е минимално лечение.

12

Здравна каца

преди 4 години

Здравеопазването и образованието са социални дейности, превръщането им в търговски води до резултати като евтаназия на малко дете на стойност 14000лв.

11

Анонимен

преди 4 години

До а 9в Америка за счупен крак плащат 50 бона.*** фаснтастика ей! А за вадене на сливица плащаш 160 бона - нали! Ganiolend Sci fi channel??

10

Анонимен

преди 4 години

Английският брексит е по важен от накакво си там българско здравеопазване. Здравеопазване истинско, качествено, потентно, адекватно и достъпно за всеки един обитател на ***! *** ФОРЕВЪР!

9

а

преди 4 години

Може и да го е написал някой по-долу, но... в Америка за счупен крак плащат 50 бона. Има какво да се подобри при нас - например по отношение на "лошите" болести - крайно време е държавната здравна застраховка да покрива и тях, но... перспектива.

8

Анонимен

преди 4 години

Редовните лобисти Спас и Стойчо натискат Анани да даде парите на НЗОК на частни застрахователи. Частните застрахователи ще поставят такива условия за лекуване, че народът ще се ужаси. Лъжат, че здравната система не работи. Има конкуренция между здравните заведения, пациентът може да избира. Точно тази конкуренция пречи на лобистите да насочват пациентите към частните си болници. Конкуренцията ще бъде унищожена, ще се въведат здравни пакети, ограничения. Ще храним частните застрахователи.

7

Анонимен

преди 4 години

"Лечими ли са проблемите....."Не съм чул за флупостта да има лек но ако някой знае нека каже.Ще му дадем всичките пари на света.П.П. За *** спасение НЯМА.Той и хипер-***.

6

Анонимен

преди 4 години

До бл.134 в Зап. паркТи нещо друго ли предлагаш?

5

Цървул

преди 4 години

Дано Бог да ни опази от българското здравеопазване!

4

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Който няма пари , да мре. И без това сте много....след 2 години на преброяванете едва, едва 5.5 милиона .България на 6 морета

3

Анонимен

преди 4 години

Много противоречия в едно словосъчетание - "българско здравеопазване"!?Виждал съм, ама няма!

2

Анонимен

преди 4 години

Я стига с това безпаричие,бе!Живея на 300 метра от личен лекар,който от 5 години не пропуска отпуск в Емирствата,нова къща,2 коли...А даже не е нещо особено като лекар,но при липса на друг..Безпаричието е за пациентите, докторите май не бяха мечтали за този финансов медицински рай,в който заживяха!Да са живи и здрави,но скоро лекарите ще станат повече от болните.

1

Анонимен

преди 4 години

частни здравно-застрахователни каси с лична здравна застраховка е решението , това че външни меринджеи щяли да оправят работата са алабализми .