17

Анонимен

преди 4 години

Някой е имал интерес,и *** куче-то

16

Анонимен

преди 4 години

Геноцида върви по план, продължават да гонят хората от България. Така отчитат и спад на безработицата.

15

ЦИНИК

преди 4 години

ЗА ПРАСЕТА МОЖИ,ЗА КУЧЕТА НЕ МОЖИ.ОТ ГА КУЧЕАТА СА ПО ВИСШИ ОТ ПРАСЕАТА?

14

хроно граф

преди 4 години

И навремето така - първо са избили бизоните, после индианците.

13

Анонимен

преди 4 години

Културата на тия фермери без регистрация е такава, че приемат за нормална не регистрирани ферми. Те не желаят открито отглеждане на животни. А след проверка ВИНОВНА ИМ Е ДЪРЖАВАТА.

12

Анонимен

преди 4 години

Радев защо мълчи като ***, а не се намери?!?!?!За тази Промяна ли гласувахме?Защо не наложи вето ра.пона?Ама какво му пука на харманлийското проруске ***, взема си *** цифрената заплата, прави коремни пред камерите и действа чинно според заповедите от Кремъл!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ МОМЕНТАЛНО!

11

vlady

преди 4 години

До АнонименПостроилите смешната тараба на границата с Румъния имат нужда до поживеят в all-inclusive Кремиковци Хилтън, Черна Гора или друго подобно място с далеч по-сериозна ограда, да се научат как се прави.

10

Анонимен

преди 4 години

Много полезно начинание на власта! Само така ще ви отучат да работите първобитни работи и да станете истински европейци! Пример - мадам Дора от Шарково! Даваха я сутринта - нищо общо с онази гневна и наскърбена бабка! Носят и подарък нови животни, а тя наддала 15 -20 килая доволна от властта, весела и засмяна заявява, че една козичка и е достатъчна, дава 3 литра млекце и го удря на живот!

9

Анонимен

преди 4 години

Тия игрички покрай африканската чума стават вече доста банални. Усвоиха купища пари с онази 50 см ограда, която не може да спре и инвалидна количка. После се опитаха да мобилизират ловците да си избият дивеча, после половин година мълчание по въпроса африканска чума, а сега нови схеми.

8

Прас

преди 4 години

И брестенете да избият, тва не са хора

7

и започваме да

преди 4 години

внасяме демократични и екологично чисти прасета от Франция тъй де, Европа не е само фондове както рече *** - не може да оставим френските фермери гладни, а нас на Балканите ... ние сме 2-ро качество хора не е ли прекрасен този ЕС !?

6

Анонимен

преди 4 години

Има прасета във всевъзможни ***. Нямаш представа какви изобретения се правят. Само да не се регистрират. Защото ги е страх да не им завидят на субсидиите , ако излезат на светло.

5

TT

преди 4 години

До Иван Маджаров-едно време за такова писане и теб щяха да убият барабар с прасетата.Толкова за социализЪма - КомунизЪма...

4

Анонимен

преди 4 години

До1. И сега ги ваксинират, но които са регистрирани с марка на ухото. Как да ваксинират нещо което е извън контрол. А сети се!

3

House M.D.

преди 4 години

Има опасност сред избитите да се окаже и Иван /военното министър/.А кога ще ги избиете в Брест /Франция/ и Брест /СССР/?

2

Анонимен

преди 4 години

Ама тези хора как се съгласяват да им избиват животните без да е доказано че са болни ?Това е върховна глупост ! - ей хорааа акъл в главите имате ли ?

1

Иван Маджаров

преди 4 години

Класика! Едно време ваксинираха прасетата, сега ги избиват. Страхотна политика! Поздрави на Бойка Борисова!