48

Анонимен

преди 4 години

До House M.D. 12До 13Важното е КОЙ е приемният баща на Заркова и дядо на наш Умчо.

47

Мдам...

преди 4 години

В Холандия гласуваха машинно веднъж-дваж и се отказаха. Сигурно, защото са глупави. Върнаха се към аналоговата хартиена бюлетина заради недоверие към машините. Продадоха машините на филипинците.

46

Анонимен

преди 4 години

Безсилни червени истерични напъни

45

adn

преди 4 години

Тия, яко ги тресе шизофренията.

44

Анонимен

преди 4 години

В Европа никой не гласува машинно, сега при Ризова има гологлав чичко, който обяснява колко са изостанали ГЕРБ и как не разбирали от машинно гласуване- ама в Германия ако си в чужбина, гласуват по пощата.

43

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРВЕНКИТЕ ПАРТИЗАНИ СА ТОЛКОВА ОФЕКАЛЕНИ, ЧЕ НЕ СИ СТРУВА ДА СЕ КОМЕНТИРА-МИЛИОНЕРИТЕ ЗАБРАВИХА КОГА ЦЕЛИ АВТОБУСИ ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ СТОЯХА ИЗЧАКВАЙКИ ЗАПОВЕДИ ОТ КОМИСАРИТЕ МИЛИОНЕРИ.

42

гост

преди 4 години

Браво , ГЕРБ това е правилното решение не знам защо подскачат червените,като техния електорат ще гледа машините укато извън земни камо да гласувас тях просто ГЕРЛ им прави услуга ,но те и това не могат да вдянат

41

Когато

преди 4 години

една мутропартийна система иска да опорочи някоя добра и практична идея тя винаги ще намери начин да го направи и доведе до абсурд.

40

Анонимен

преди 4 години

В Европа кой гласува машинно? Да, във Венецуела го практикуват. И хуморът му доста дебе

39

Анонимен

преди 4 години

Този е аватар на Истерия Импексова, но в панталони. В паналоните обаче има същото каквото и Импексова! Мазен Ревльо бе! Бе Мазен Ревльо! Мазен бе Ревльо! Ревльо бе Мазен!

38

Най лесно

преди 4 години

се манипулира електронен документ - питайте фейсбук звездите владеещи фотошоп.

37

Анонимен

преди 4 години

Няма по-добро от химикалката за победата на изборите. Драскаш по врага, дописваш мъртви души. Малко, колкото да наклониш везната.

36

Анонимен

преди 4 години

БСП скочи на "това". БСП скочи на "онова".Това не е онова, а дръжка на тесла. И теслата е на ГЕРБ. Стига сте им скачали на дръжката, бре, че ще я счупите! Алчни, ненаситни дръжколюбители скачачи!

35

Анонимен

преди 4 години

До !!! (39)А тИ на какво приличаш бе ГРОЗЕН??Имаш ли огледало в колибата??Погледни се и МЛЪКНИ!

34

ГЕРБ са гадове до 41

преди 4 години

Медузо ако си прочел че, написах и БСП са бита карта, ама матряла в България е калпав и не чете между редовете. Прави ми като вятъра не ми пречеш. ГЕРБ са национални предатели и всеки който ги подкрепя е такъв.

33

Анонимен

преди 4 години

на кого му пука кво мисли тая мека китка?

32

До аноним 30

преди 4 години

То тия неща ако са измислени както трябва и ПРОС и СЛЕП и ГЛУХ И САКАТ трябва да ги прави без грешка иначе как да сме сигурни че не ни пробутват някоя котка в чувал.

31

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

До Отговор до 19Медузо знам че истината боли, кое от написатото те подразни че с полицай най вероятно. Или си ГЕРБЕРСКИ плъх, или ***. Това няма значение кой си ? Това е самата истина която съм написал, а за такива като теб ще бъда гад, за нормалните хора ще съм добър. ГЕРБ са убийци на България.

30

Психодиспансер

преди 4 години

Машинното гласуване е стъпката преди електронното и протоколите се манипулират по- трудно (най- малкото). Естествено е ЦИК, ПИК, ЛИК, ПУК,ПАК,ЦЪК и ГЪК да се мъчат да го премахнат, защото пречи на администрацията да се самовъзпроизвежда. Но търпението на популацията (мачкана на всички нива от същата тази администрация) е трудно обяснимо .....

29

До 31

преди 4 години

Не се прави,че не знаеш,как Цецо фалшифицираше изборите,как вкарваха в листите мъртви души,как си купуваха цели села и махали.Как после ЦИК им помагаше допълнително,за да спечелят.Как държавната администрация гласуваше анблок от страх да не бъдат уволнени.Айде,моля ти се.Знаем ви всичките номера.