12

Стига лицемерие

преди 4 години

Каква загриженост за здравето ни, направо ми се къса сърцето.Когато си болен ходиш при личния лекар като при "гара разпределителна" да ти дава направление, а с това направление така и не знаеш при кой да отидеш, едно лутане от болница в болница. На кого му пука какво ядеш. Явно някой се е загрижил да не спечели средства друг, не за здравето на хората.

11

Анонимен

преди 4 години

Лекари ми съсипаха стомаха при обострен и с години наличен гастрит, като ми изписваха само сиропи, без да ме консултират да променя хранителния си режим. Трябваше и сливиците да си оперирам, постоянно бяха гнойни.Взех се в ръце, направих си гладолечение по Лидия Ковачева, захраних се полека и си реших за 10 дни проблеми, които влачех с години и за което безплатно лечение ни един лекар не ми съобщи преди това.Толкоз за лекарите и здравната им хранителна култура. Добре че има литература.

10

Анонимен

преди 4 години

"Абе, яж, каквото ти се яде!" - съвет от лекар при здравословен проблем, след като попитах дали не трябва да променя нещо в хранителния си режим. По-късно разбрах, че състоянието може ми да се коригира предимно и най-вече с хранителен режим. Но лекарчето предпочита химията, все пак индустрията трябва да върви. Касапите в бели престилки след време сигурно ще издават рецепти за цигари и алкохол. Не се наядоха . Много долна ***.

9

Лекарите са безсилни

преди 4 години

Лекарите са безсилни при здравословни проблеми, свързани с храносмилателната система. Това е опитът на дъщеря ми: две години се бори с екзема, посети маса лекари, беше на всякакви диети, похарчи хиляди левове и - нищо! Накрая й помогна една нутришънистка - извинявам се за думата, но няма аналогична българска, която да опише лечение чрез хранене. Тази дама изключи маса храни от храненето на дъщеря ми, завиши приема на други (куркума, масло от риган, чесън и др.) и вече 3 г. тя няма проблем!

8

Анонимен

преди 4 години

Аха, и това ще монополизираме.Я да видя кой и на какво основание ще ми забрани да се организираме няколко души, да идем на една хижа и да си диетуваме така, както си щем?

7

Чикън

преди 4 години

Не само, че фитнес-маниаците не трябва да се грижат за здравето на другите, ами трябва някой да се грижи за тяхното. Повечето са превъртели с тая мания. Много са забавни като почнат да се гледат по 1 час в огледалото.

6

Анонимен

преди 4 години

Не заех, че лекарите са компетентни и в това, но явно за пари разбират от всичко...

5

Анонимен

преди 4 години

Много се кефя като слушам фитнес инструктора с единайсети клас като се чеше и ръси дълбокомислени простотии,а самия той е замазан хипопотам

4

Анонимен

преди 4 години

Лекарите не правят разлика между меланин и мелатонин, диети ще ми съставят хах!?

3

Анонимен

преди 4 години

Уникални глупости!Лекарите са толкова боси по въпроса, че не е за вярване.

2

Коце кмета

преди 4 години

Яко, ако жената ми наложи диета ще я съдя по тоя закон!

1

ЮЯ

преди 4 години

Хахаххахахаха айде сега всички интелектуалци - "фитнес инструктори", да глътнат малко вода. Супер, много гот даже. Всеки ***, на който не му се работи, се писал разбирач от диети и здраве. Пази Боже..