31

Анонимен

преди 4 години

Запада го е срам да им даде по един медал за храброст за служба на родината. Помним как гледаха от Космоса от сателитите, как техните ислямисти рушат паметници на световната култура, мълчаха и нищо не правеха.

30

Анонимен

преди 4 години

пуснете ги,в пустинята Сахара,и гледайте сейр

29

Наблюдател

преди 4 години

Съдбата им е мирни бежанци в Германия .

28

Анонимен

преди 4 години

това са отрочетата на цру! сега с парите на ел чапо, ще ги обучат отново, ще ги въоръжат и ще създадат нова организация, която да гъбарка арабския полуостров! в същото време сащ ще лапат чужди ресурси и ще налагат "пролетна демокрация"!

27

Анонимен

преди 4 години

Ще избухнат за последно и за винаги, и после при техния бог да им раздава блага.

26

Анонимен

преди 4 години

Да го наградят с ордени за храброст, друго не виждам какво, е па нема пари ли да им дават. ????!!!!...

25

Ебасси

преди 4 години

Три дена МИСЛЯТ ??? Е, те на такива им викат безволеви, безгръбначни медузи .Я, само помислете ако беше обратното, на ИДИЛ колко секунди щеше да им отнеме да решат какво да правят със заловени неверници .Всеки един от тези е убил десетки и е изтезавал жретвите си а сега не могат да решат какво да го правят . АМИ ОСЪДЕТЕ ГИ УСЛОВНО. Хем, присъди ще имат , хем и няма да ви се сърдят дето сте ги наказали .

24

Анонимен

преди 4 години

Джихадисти или терористи. По скоро е второто. Голяма дилема няма що. Ако бяха свършили същото в хамерика работата е ясна. Ама сега се чудим.

23

Анонимен

преди 4 години

След като САЩ ги създаде и спонсорира, е редно да се погрижи за тях:- Страна голяма, ще им отделят някои резерват в Америка. След като избиха цял континент индианци, има доста свободни резервати (Хитлер дори не може да се похвали с геноцид и етническо прочистване на цял континент).

22

МНЕНИЕ

преди 4 години

Как какво ?Та нали в съда в Хага имаше същите дела - Военни Престъпления .Присъди до живот без право на помилване . И това е по християнското правосъдие , ако ги съдят в мюсюлманска държава ще е друго - бързо и безболезнено .

21

ХХХ

преди 4 години

Ако беше обратното ....бойци на ИД да държат каквито и да би било пленници ...до сега сагата щеше да е приключила . Ноооооо толерастията край няма ...ако питате Меркел тя ще ги покани в Европа ще им даде подслон храна вода пари и бели жени ! Това не са хора бе на въжето и това е !

20

Гледна точка

преди 4 години

Не се напъвайте да си измисляте това, което не е било.Има достатъчно снимков и филмов материал по темата, за разрушения до основи над 300 000 град Алепо след бобандировките Путинови. Или в Холивуд са на правили декори, а?

19

Гледна точка

преди 4 години

Ей ти справката отгоре в текста.Това не е справка!!! Справка щеше да е ако някоя (която и да е) статия беше излязла с заглавие и документи - Меркел дава убежище на терористи - има ли такова, НЕ!Тогава какво се пънещ като небелен картоф в тиган!?Смучите си пръстите!

18

Гледна точка

преди 4 години

Верно има човешко сърце - обича сърцеяди, главосекачи и т.н. благородни деянияАз досега не съм чул да защитити някой от горепосочените, само натвари всички тарамбуки на пет самолета и кой от къде е! Ти дай справка къде кого е обичала, къде е защитила някой главорез!

17

Ddd

преди 4 години

Да ги преселят на някой необитаем охраняем остров със семействата им, далеч в океана и там да си се взривяват един друг на воля. Или другия вариант, да почват да ги очистват един по един при опит за бягство.

16

Анонимен

преди 4 години

кратко филмче с обезглавяване - това трябва да им е съдбата!

15

Гледна точка

преди 4 години

Ха ха ха Путин бий сирийците, после пита упреква Меркел, що ги приемала!?Ами защото има Човешко Сърце! Къде да отидат тези хора, на които домовете им са съборени до основи, след путиновите бомбардировки?? Или да останат та да ги разбомбят и тях!?Путин - сатрапа на XXI-век!!

14

Факт

преди 4 години

Конференция!?тези са луди,дайте терористите на Руснаците,те знаят какво да ги правят.

13

Бай Иван

преди 4 години

То е ясно- в Германия,Франция , Швеция на социални помощи и с жени за забавление по площадите ;) !!!

12

a

преди 4 години

Значи не знам, аз съм твърде млад но, изпитвам огромна симпатия към кюрдите, особено в борбата с тея религиозни откачалки. Интересно ми е, защо ги мразят? Даже и в България.