93

Анонимен

преди 4 години

fake news. ep sa teroristi. te razbiha siria.

92

Анонимен

преди 4 години

няма драма, но импексова представя всичко извън партията и, като апокалипсис! чакайте да чуете на бузлуджанския събор колко жлъч ше се лее!!!

91

Анонимен

преди 4 години

БСП какво правят още в ПЕС!? Хайде да си основават ПЕК(Партия на Европейските Комунисти). Ноу-хау ще получат от КНДР - там вътрешната опозиция се разстрелва още в момента, когато не ръкопляска достатъчно енергично на бисерните изказвания и изпълнения на вожда.

90

Анонимен

преди 4 години

Слагачи,нагаждачи,мошеници и каквото се сетиш друго.....

89

Анонимен

преди 4 години

Как да не го харесваш този левент.Само като погледнеш снимката и си казваш....ходи ми се до тоалетна.

88

Анонимен

преди 4 години

I CC I BB ZAEDNO LAPAT OT NASCHTE PARI STRIJAT NARODA DO GOLO CHESTIT VI TOK I VSICHKO 100% NAGORE DERZAITE

87

анлизатор

преди 4 години

Шоуто евроизбори приключи!Избранниците на световния капитал лъснаха с целият си евроатлантически блясък!Помним атаките на ЦЦсрещу БСП,че не оценявали авторитетите и не слагали СС в листата.ББ,който не му е уж работа също критикува БСП,че не слагали СС в листата!Сега истината лъсна-ВСИЧКИ СТЕ ЕНИЧАРИ НА СВЕТОВНИЯ КАПИТАЛ И ИГРАЕТЕ ТЕАТРОТО С ЕВРОПЕСОВЕ,ЕВРОНАРОДНЯЦИ,СБЪРКАНЯЦИ ПОД ЗНАМЕТО НА ДЪГАТА!ББ И СС-ПРЕГЪРНЕТЕ СЕ БРАТЯ,ЩЕ ВИ ОЛЕКНЕ

86

..

преди 4 години

Драмата си е вътре в бесепето! серГЕЙко постоянно го играе против партията им, а те още не са го изключили... Интересът явно е материален - крепят го ***-спонсорите му.

85

Анонимен

преди 4 години

Бойко показа на политиците, че в името на държавата може да даде подкрепа и на член от друга партия и това е европейско поведение, а българската опозиция доказа, че стои на позициите си от 44 година.

84

Анонимен

преди 4 години

В България се води два типа политика.1. Политика тип мачо2. Политика тип кучо (ПЕС)

83

Анонимен

преди 4 години

Има ли някой все още да не е разбрал ,че Борисов ,Станишев,Доган и Пеевски са едни образ ,те действат заедно като юмрук и това което днес е България го дължим на този юмрук !

82

Анонимен

преди 4 години

ОЩЕ ЛИ СЕ ЧУДИ БОЙКО? ЕЙ, ГОЛЯМО ЧУДЕНЕ МУ УДАРИ, ГОЛЯМО ЧУДЕНЕ, ГОЛЯМО НЕЩО, ЕВАЛА.

81

Искрен

преди 4 години

Не мога да си обясня каква е тази злоба на Баце срещу БСП-то ?Ми той е бил комунист и не искал даже да си връща партийната книжка , във вътрешния си джоб до сърцето сигурно още пази петолъчката и партийната книжка пък говори едни малиййй :) ?!

80

смях във форума

преди 4 години

Българската Смешна Партия пак се опитва да разсмее публиката със смешните си Кутевки.

79

Курнелия за смях...

преди 4 години

Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива...

78

dedoviq

преди 4 години

Доналд Дък има по-голям рейтинг от съименника му Тръмп.

77

Анонимен

преди 4 години

Доналд Тръмп има по-висок рейтинг от Бойко Борисов в България.

76

Анонимен

преди 4 години

Бойко вместо да се чуди да вземе да разрита корумпираните районни кметове и техните обръчи от роднини и фирми.

75

dedoviq

преди 4 години

91, първо, с дебилния ти пост, вече ми отговори. Второ, първите сведения за китайските царства е от преди 7000+ години, т.е. явно в бързината на търсене в гугъл, само това си намерил. Трето, най-жестоката раса е на тези с дръпнатите очи. Не казвам, че в Европа не са убивали хора, или че е нямало мъчения. Това, което те са причинявали на хората просто не може да се сравни с неуките европейци по онова време.

74

dedoviq

преди 4 години

91, каква велика глупост написа, сигурно не го осъзнаваш. Има момент, в който Китай е нападнал Корея, победил я е и за назидание на корейския император избива 2 града. Просто така, за да корейският император да изпълнява, каквото му нарежда китайския император.Има времена, в които Китай задължава Корея да изпраща хиляди момчета, превърнати в евнуси, за да служат на китайския император. При нас турците поне не са осакатявали така еничарите.