29

Анонимен

преди 4 години

Хайде, прекрасно е знаела какво я чака, ако направи тези снимки. Но впечатляващ е фотографът - първо направил снимките, после ги занесъл в полицията, "за отмъщение". Явно не му е пуснала, но постъпката му е отвратителна.

28

Анонимен

преди 4 години

от Анонимен,хора започнахте да ми слагате минуси, но замислете се. Това страхотно ще остане ли без любовник, ако иде да спи по пейките нали веднага ще и се нахвърлят. Мислете малко, от сой е, едва ли е оставала без мъж и мъжка играчка в строго консервативния Иран.

27

Ха ха

преди 4 години

А пък какви възвишени мечти има - Да стои гола докато паричките и се трупат в сметката .

26

Анонимен

преди 4 години

Тя не е обикновена иранка. Обикновените нямат татуировки и не си слагат червила. Обикновена иранка, колкото и да е красива ще я убият с камъни ако се нашари. А и татуировчика няма да я шари, ако е обикновена. Тази е от богатите, които потискат иранския народ и сега е дошло да и се потърси малко сметка и е избягала във Франция. А там да е спала по пейки, едва ли. Ще си намери любовник и ще си живее живота, общежития ли?!? Хахаха.

25

Анонимен

преди 4 години

С всяка краставица която е решила да се разсъблича и позира ли ще занимавате аудиторията? С лопата да ги ринеш такива като нея самопредлагащи се,то и затова много мъже дават отбои и минават на левия браг защото прекаленото натрапване води до пресищане и отдръпване.И те ви ***.

24

МачУ Пикчу

преди 4 години

Днешно време "красавица" наричат всяка повлекана коят обича да се съблича . Ако и е голям гъ**за то тя е ориенталска красавица.... ако е като чакал в лицето - е красавица с нестандартна красота .... ако е куха като лейка / предпочитан от мъжете тип / - то тя е КРАСАВИЦА с много почитатели .Другите...... другите са самотни фригид*ни кУУУчки ..... дето са пра'ят на много целомъдрени и порядъчни щото никой не ги брои за живи.

23

Некъф

преди 4 години

Една героиня бягаща от мирната религия!

22

Анонимен

преди 4 години

Ще я вкарат в мигрантско общежитие. Купона започва, ще има забавления за всички.

21

Анонимен

преди 4 години

Отпред отлично, но отзад бая пърдялник е отпрала.

20

кажи баба тен КЮ

преди 4 години

През колко ли дюшеци ще премине тази малиииий :) ?!

19

Цезар

преди 4 години

Такива мигрантки да идват

18

Анонимен

преди 4 години

"А аз съм просто човек, който бяга от едни глупави закониЗаедно с 2 500 000 българи в чужбина!Оценявайте сами!

17

Гочо

преди 4 години

До Мъж!Дядо Хефнър почина ве, хамсия.

16

Мъж!

преди 4 години

Ами като толкова много иска да се съблича ДА СЕ ОБАДИ НА ДЯДО ХЮ ХЕФНЕР! ТОЙ ЩЕ Я ОПРАВИ (и в прекия и в преносния смисъл на думата)! АМАН ОТ ЛЕКИ ЖЕНИ! МЪЖЕТЕ ОТ ВЕКОВЕ СА СИ ХАЙТИ, което изобщо не говори добре за човечеството, АМА СЕГА И ЖЕНИТЕ СТАНАХА ТАКИВА и човечеството отиде НАПРАВО ПО ДЯВОЛИТЕ!

15

Анонимен

преди 4 години

Тръмп дажги изпердаши с няколко тактически ядрени ракети и да им съкрати мъките.

14

Анонимен

преди 4 години

еми да беше почнала да върти по пейките вместо да спи.

13

Мерилинчо

преди 4 години

Аз бих добавил, че някои жени имат и това, което Мерилин (мир на праха й) май не е имала - мозък.

12

Анонимен

преди 4 години

Абе защо всички се юрнаха в тоя ЕС тия да не са мазохисти да спят по пейките и под мостовете има и нормални държави по света, ама там е забранено да се събличаш.

11

Евтим

преди 4 години

Всеки се е юрнал към Русия. Да, ама не

10

Анонимен

преди 4 години

Не ходете във Франция aма никога най-непрокопсаната държава на света, ходете във Русия. Във Русия има много работа сега заплатите са около 2 000 - 4 000 долара не са много, но няма да спите по пейките, като в тоя коптор ЕС.