182

Анонимен

преди 4 години

Безобразие.....меко казано.

181

Anon

преди 4 години

Щом този комсомолски секретар го избраха- нищо не се променило почти 30 години. Тъжно. Този никога, нищо не свърши. Провали се като червен политик, сега ще де изживява като бизнесмен... но и за това не става защото няма никакъв опит. Повярвал си ***...

180

Анонимен

преди 4 години

Пиандето изтегли най-дългата клечка и стана тя каквато стана.СЕМ или са късогледи или кривогледи.

179

Абе

преди 4 години

Партията рани бре!Не го ли проумяхте!

178

Анонимен

преди 4 години

Че закриваме и БНТ-то, ясно е вече. А тоя ше си крадне повече и от Лупи от Кремиковци.

177

Анонимен

преди 4 години

Честито на Буда и Прасевски - овладяха още една медия, при това национална телевизия. Чакаме с нетърпение последното място по свобода на медии в следващата класация... Мафията е тотално овладяла държавата на всички нива!

176

Анонимен

преди 4 години

Гледам гледам,и все не мога да видя други,освен другарите от прехода.Е не свърши ли тоя преход бе? Все едни и същи.И ни ги пробутват като много кадърни.Тези всички са от ДКМС-то,вторият ешалон на БКП. Всички по млади лидери на партии и държавни постове са все комсомолски активисти от Окръжният Комитет. А специално тоя герой,когато разваваше синьото знаме и беше един ,,пишльо'', тръгна да преобразува ДКМС в ДМС и да става лидер на ,,Демократичен Младежки Съюз'', комунистическа пародия и до днес.

175

Анонимен

преди 4 години

NAI-LOSHIAT IZBOR.

174

ПроСоТо

преди 4 години

Бетина,Розита,София,Ивелина,Кремка,Куна,Пенка и останалите държанки най-после си избраха евнух...От "Който не скача е червен",до такъва начальник!..Но:-Дали ,АКО НЯКОЙ ГО ПОПИТА ,тоя ще се закълне че докато битува в Щатите НЕ е вербуван за агент?

173

Анонимен

преди 4 години

Защо не избраха Сашо Куката? Обеща им да ги направи ББС, да пуска нонстоп реклами, да не излизат от парламента денонощно и да предават всяка кихавица на депутатите. Девизът на БНТ щеше да бъде: "Ей, разсипаха я тази държава!"

172

Анонимен

преди 4 години

От Централният затвор до шеф на БНТ може да напише книга ! Явно е придобил доста умения в затвора личи си ,че е тормозен такива комплексари се раждат много рядко !!! Догодина БНТ сигурно ще е фалирала с дълг над 200 милиона лева .

171

Анонимен

преди 4 години

Кошлуков е тясно свързан с ДПС, беше в ТВ 7 на Пеевски

170

Я па я..!

преди 4 години

До Додо 168 Щом не е от БСП гаранция че ще съсипе БНТ. Кадърните хора са само в БСП. Я каква хубава телевизийка сформираха.

169

Анонимен

преди 4 години

МУТРИ!

168

Анонимен

преди 4 години

Това, което се знаеше от месеци - Шиши ще изяде и БНТ. ЧЕСТИТО, ОВЦИ!

167

Стратег

преди 4 години

До АнонименТака е. Нема разлика между назначаването на Пеевски и това на Кошлучето. Но, тогава предедент бе Роската и трябваше Бойко да бъде върнат на власт, понеже бил спечелил изборите. Пеевски в ДАНС бе просто необходимият повод. Той, Бойко, може да ги е спечелил, но не можеше да управлява;))) т.е. нищо не е спечелил. Ако си спечелил изборите и не можеш да управляваш, значи нищо не си спечелил;))) А той не можеше да управлява, щото 2013 г., му се *** бабата;)))

166

добре

преди 4 години

От паленето на партийния дом до директор на БНТ... добре се развива :)

165

Анонимен

преди 4 години

Ако сега не се протестира, значи заслужаваме да живеем в мафиотската клоака.

164

Додо

преди 4 години

Не е избран, а назначен! Има огромна разлика! БНТ беше що-годе една идея по-читава медия досега, сега този пазарджишки пияндур и матрапазин съвсемще я съсипе. Гаранция!

163

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 165 Време е на такива наивници като тебе да им дойде ъкъла....Ти можеш ли да кажеш Доган,Пеевски,Борисов, Станишев какви са ? Продължавай да делиш хората те вече окончателно са разделени на шепа башибузуци и 80-90 % сиромашия ! Ти явно си слугинажа им на първите !