127

Анонимен

преди 4 години

Много ми е смешно като видя Бг полицаи с огромни шкембета, щот тука в чужбина нема.

126

Re

преди 4 години

Пак ли тия полицаи!Нито пазят обществения ред,нито помагат на хората ,когато се опре до това.Само пари искат без реално свършена работа.

125

Анонимен

преди 4 години

Поицаите да не искат да им се плати и спането в патраулките демек хотела.

124

Absurd

преди 4 години

Като не им отърва да напускат.работа за добри пари има но се иска работа

123

axa

преди 4 години

първо да си вършат работата като милицията преди и тогава да искат

122

Архангел Михаил

преди 4 години

Наистина не заслужават повече от 0,25 лв. на час. 80% от състава на полицията е корумпиран, да не говорим как голяма част от редовите полицаи са в основата на организирани престъпни групировки, които непрекъснато точат бюджета на държавата чрез нелегален внос и износ на определени стоки и дрога.

121

МНОГО СА ИМ ДАЖЕ!

преди 4 години

Ама че нахални са тия ***! Не работят и ламтят за още! Ми да не са ставали охранители на държавната власт. Това е полицията и нищо повече!

120

Подкрепям полицаите

преди 4 години

Нощните смени са по-опасни и неприятни. Не само че са разделени от семействата си (човек трябва да спи на следващия ден) но и по цяла нощ се занимават с пияници и простотия. 2.50 на час също са малко.

119

Анонимен

преди 4 години

ко са смейти ве- знайти ли колку неудобну съ спи ф патрулка?

118

БГ

преди 4 години

Питах преди време малък полицейски полицейски началник колко трябва да им е заплатата след като вече са облечени като маникени , оборудвани като рамбовци и имат толкова много превилегии ,за които простосмъртните даже и не мечтаят?! Муча..овърта ..и така и не се реши да каже приблизителна цифра.В нормалните държави се плаща за квалификация ,интелект и резултати.При нас, който не става за нещо друго ,става полицай- затова са наредени ***.л до ***.ла и са обект на подигравки ...

117

ДА СПИМ СПОКОЙНО :)

преди 4 години

Достойно заплащане за добре свършена работа - ДА, но тях това не ги вълнува, защото предпочитат да си спинкат в колите, ама с празен джоб спили се спокойно?

116

99

преди 4 години

До АнонименАз полицай в трамвай не съм видял, а и те имат безплатни карти.

115

История даге

преди 4 години

В Англия преди години излезнали английските полицаи на протест,а по закон е било забранено и се самоарестували.След като са се самопоставили в арестите и кралството останало без полиция веднага им вдигнали заплатите....

114

Анонимен

преди 4 години

Никой няма респект към полицаите в днешна България, а ЗАЩО? Многократно гражданите за били разочаровани от тях, от тяхното отнешение и реакция в дадена ситуация! За това по-голямата част от народа не подкрепя увеличението на заплатите им!!! Да си го заслужат с дела и после да искат!!!

113

Делибашев

преди 4 години

Заслужават момчетата с 1000 лв как се гледа семейство ?

112

ПЕНКО

преди 4 години

НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА , КОЛКО СА ИЗКУШЕНИ ПОЛИЦАИТЕ В НОЩНИТЕ СМЕНИ ОТ *** ; ДИЛЪРИ ;ШОФЬОРИ И ТЪРГОВЦИ И ДР. !!!!!!!!! СТАРИТЕ УЧАТ МЛАДИТЕ -КАК ДА КОНТРОЛИРАТ ПОТДАВАНЕТО НА ИЗКУШЕНИЯТА ,ЧЕ ДА Е "БЕЗОПАСНО" !!! 15 ЛВ НА НОЩ Е МАЛКО !!!!

111

До 112

преди 4 години

Ами да станат фризьорки или лекари???

110

То едни полицаи...

преди 4 години

Нямат равни по фукня и поза. Иначе са полужрамотни и

109

абсурдистан

преди 4 години

кви 20ст ,кви 2лв ??? Ако искате да имате Нормални/Истински работещи Полицаи нощния им труд поне 20лв на час ! Няма маникюристка дето взима под 30лв , фризьора и до 200лв ще ви "издокара", доктора мин 50лв ,пенсионирана учителка по математика 25лв на час и тн тн .4лв кило череши,4лв домати, 10лв месо , 50лв кабелна тел и интернет..........

108

Анонимен

преди 4 години

80-те процента в целият им блясък коментират ли комунтират..... то не че разбират, но на българина му дай да коментира за да може да си изразходва негативизма, злобата, завистта и не на последно място да си демонстрира глупостта!!!!!!!!!