55

Анонимен

преди 4 години

Това дете, от такова семейство, ако не беше станало така, можеше да порасне и да стане мазен плъх като Цв.Цв.Може и да е за добро.

54

Анонимен

преди 4 години

Ужас!: //

53

Анонимен

преди 4 години

БГ-тата за диказани мъжаги , срещу истанбулската и секви други джендъристки конвенции. Тука моеме да млатим жените когат ни хареса, щот не са ни сервирали слататата и ракията !Ни не сме *** !

52

Диабло

преди 4 години

*** min. Дил

51

икономист

преди 4 години

До Анонимен 14Ами явно не им плащаме достатъчно, защото точно служителите в тези институции, които си цитирал са с едни от най-ниските заплати в държавния сектор. Как очакваш в тях да се задържат добри специалисти, които да работят на високо ниво? Освен това тези институции, са тотално неглижирани откъм финансиране на дейността им. За държавата не съществуват хора, които "не се справят добре с живота". А дори и да има такива, те трябва някак да се справят сами, защото държава няма!

50

Анонимен

преди 4 години

Да речем, ще го линчуваме. А теб какво да те правим?Остави детето с ненормален.Познавала си го добре, докъде може да стигне.Сега ще започваш нов живот? Желая ти щастие, с новото дете.А умрялото?

49

Анонимен

преди 4 години

Има нещо не е наред и в тоя жена.

48

Анонимен

преди 4 години

И тая жена не приема мъжа , но парите ги взима от него.

47

Анонимен

преди 4 години

Онзи е за линч, но и тая "майка" също. А бездействието и мълчанието на съседите, които години са гледали и слушали и не са си мръднали пръстта да сезират съответните институции за съдбата на това дете??? Що за общество сме?

46

Интересен...

преди 4 години

..мач между захвърлила и хвърлил се очертава...Жалко за детето, нека почива в мир!

45

Принцеса Хая

преди 4 години

И аз избягах, ама с детето. Знам, че тормозът смазва, но не мога да си го представя да избягам сама от страх, но да оставя детето си при човека който всява ужас в мен. По-скоро при него ще стоя, но без детето си - НИКОГА няма да тръгна. Наистина се опитвам да я разбера, но не мога.

44

в затвора

преди 4 години

ПЪЛНИ ЛЪЖИ ОТ т.н. "МАЙКА", КОЯТО НА ПЪТ ЗА ПОРЕДНИЯ СИ ЗАРЯЗВА ДЕТЕТО ПРИ ЕДИН "ЧИЧО", ЗАЩОТО ТОЙ НЕ МУ Е БАЩА! В ТАЗИ ДЪРЖАВА ТАКИВА "МАЙКИ" Е ВРЕМЕ ДА ЛЕЖАТ ЕФЕКТИВНО, ЗАЩОТО ОПРАВДАНИЯТА И СА ПРОСТО СМЕШНИ! КАКВО И ПРЕЧИ ДА БЕШЕ ВЗЕЛА ДЕТЕТО СИ С НЕЯ, КАТО И Е "ТОЛКОВА СКЪПО"?

43

Анонимен

преди 4 години

Институциите му казали "да не прави повече така." Хората от тези институции взимат ли заплати?

42

Анонимен

преди 4 години

Много е гадна тази история. Аз също мисля, че и тая е за затвор, защото не е взела детето със себе си. Но ако психопата я е смилал от бой всекидневно, предполагам в някакъв момент се включва инстинкт за самосъхранение от чист вид и просто се спасяваш. Сигурно си е мислила, че по-лесно ще се скрие сама, а детето вероятно ще е ок, след като досега е било ок. Само че като си имаш работа с психопат, тази логика просто не работи. Жалко за детенцето. Жалко, че институциите така и не са се задействали.

41

Анонимен

преди 4 години

Тия дето обвиняват институциите, че са спали да вземат да се разберат с няколкотстотин хиляди плоски мозъци членуващи в групата Срещу стратегията за детето или по точно добре платените мозъжи дето ги водят. След като спрях стратегията, новата теза е, че Законът за закрила на детето давал възможност да ти вземат детето до 24 ч след анонимен сигнал и подобни глупости. На тях проблемът е, че някой само чака да им вземе децата и да ги праща в Норвегия

40

Тъу

преди 4 години

Това нещо не е майка а пропаднал продукт на обществото

39

Ерик

преди 4 години

Тази е всичко друго но не и майка.Как може да има такива същества... Заедно с другото същество в затвора.

38

Анонимен

преди 4 години

Тази жена е пълен ***, както и мъжа си. Въобще не ми е жал за нея! Да си вземеш торбичката и да изчезнеш за 2 седмици, оставяйки детето на мъж-психопат, който дори не му е баща...нямам думи. Страх я било?! Където и да беше потърсила помощ с детето, щяха да я подкрепят. Пълна овца!Сега, естествено, се прави на жертва и не искала да го вижда повече. То оставаше и да иска...

37

Анонимен

преди 4 години

Да се забрани на всички да раждат деца, освен на тези, които са на държавна хранилка. Да си се размножават и когато имат проблем, тогава ще са в свои води.

36

lol wtf

преди 4 години

Тази г-жа (г-ца?) какви ги дрънка; какво дело щяла да задвижва, за какво дете? За попечителство ли, за какво? Честно, понякога си мисля, че "хора" с интелигентост на домашен любимец не трябва да имат деца, за да не страдат децата им (и обществото като цяло). Тук по-надолу пък някакъв, който се писал "Ина" твърди, че била изолирана. А е ходела на работа от пон. до петък...това ще да е първата жена в света, която не е "споделила с колежки" за семейните си проблеми и никой нищо...айде де. Чао