115

FRED LARRY LOAN FIRM

преди 4 години

Имате ли нужда от заем? ние сме регистрирана, гарантирана и сертифицирана заемна компания, даваме заеми на физически лица, компании, учреждения, бизнес организации и хора от всякакъв вид по целия свят. Имате ли нужда от заем за каквато и да е цел? Имате ли финансов проблем, имате ли нужда от финансови сътрудници, заемната компания Фред Лари е решението на всички ваши финансови проблеми, нашите заеми са лесни, евтини и бързи. Свържете се с нас днес за този заем, който се нуждаете, ние можем да организираме всеки заем, който да отговаря на вашия бюджет при само 2% лихва. заинтересованите кандида

114

mckellen hopkins

преди 4 години

Имате ли нужда от заем? свържете се с мен и вземете заема си след един час, чрез имейл mckellenkins***gmail

113

Цветан В.

преди 4 години

Българина се научи че Хампарцумян и банката му са пладнешки обирджии и почна да ги отбягва.

112

Затъваш

преди 4 години

Теглете кредити за да ви ги плащат децата и внуците.И да нямате домове това е стратегията за ликвидация на българина.Никой не е сигурен, че в работата няма да има срив и така губи всичко.Да ви е жив и здрав кредита.

111

спомени и размисли

преди 4 години

Всъщност в социалистическа България кредит се вземаше много трудно от обикновения гражданин. Прибината беше че на пазара имаше дефицит и евентуален кредит би увеличил дефицита на стоки още повече. В същото време абпфк имаха предимство при вземане на кредит и особено за вземане на жилище. Ресурса се вземаше от хората които чакаха цял живот за жилище. По тази причина хората вземаха на заем от приятели.Процеса беше дотолкова задълбочен, че 1989 г значителна част от българите нямаха банкови сметки

110

Чужденец

преди 4 години

До Един от Навалицата."къде и в кои нормални държави в Европа, има фирми за бързи кредити и лихвари?" -- във всички.

109

Един от Навалицата.

преди 4 години

Възможно ли е, господин арменския "банкер" да обясни в ефир, кои народи в Европа, теглят кредит за да отидат на море във СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!!!!! Също така, възможно ли е същият " банкер" да обясни, къде и в кои нормални държави в Европа, има фирми за бързи кредити и лихвари?

108

Анонимен

преди 4 години

най-добре е изобщо да не теглиш кредит ако няма да реализираш печалба от това,ако банката печели а ти само губиш защо да си го причиняваш,това трябва да е добре обмислен акт а не импулсивно действие за задоволяване на потребности,не го слушайте банкера,той си търси клиенти,а вие търсете решения които са изгодни на вас а не на него

107

чшертъу

преди 4 години

По-голямата част от тия дето са започнали да теглят кредити, вместо да взимат от приятели, го правят защото никой приятел вече не им дава заем. Преди годиниии, когато живеех в България беше пълно с такива приятели дето искат заем и после понеже сме приятели си мислят, че няма да нужда да връщат заема. Все пак сме приятели, аз мога да чакам години да ми върнат и половината, а те да си правят екскурзии и да си купуват всякакви бокл/уци . Когато си поискаш парите се сърдят и те изкарват лош.

106

Анонимен

преди 4 години

Омръзнало ми е от бедни приятели. Няма от кого 100лв да вземеш.

105

Анонимен

преди 4 години

Навремето имаше луканова зима,ама борисовата е като в ГОТ-никога не свършва.

104

idiot

преди 4 години

МИ ТО И ПРИЯТЕЛИТЕ НЯМАТ ПАРИ , ИМАТ ПАРИ ТАКИВА КЪДЕТО НЯМАТ ПРИЯТЕЛИ

103

ГНЕВЕН

преди 4 години

Този нагъл тип винаги е бил обикновен измамник.Никога не е бил банкер.*** лихвар си е открай време.Уникредит не е банка , а кожодерна банда.Не влизайте там.Дон Хампарцуци има заплата от 60 000 евро на месец.Познайте от кого са тези пари.

102

Пламен

преди 4 години

Символи на мизерията - и приятелите нямат за даване! Затова процъфтяват този вид лихварски финансови инструменти. Държавата окончателно и тотално приключи. Вече изникват съмнения за погрешноста на Освобождението от турско!

101

а

преди 4 години

До Левон+1, бих казал даже, къде е държавата да пресече тая грозна далавера, но ... риторичен въпрос.

100

65442

преди 4 години

Тоя пишман-банкер да каже как излъга хората с кредитите в "швейцарски франкове"!Хората усвояват кредита в евро, а той иска да се връщат франкове!Само в бананови република като България това е възможно!

99

чекист

преди 4 години

смяхххх... какъв банкер е по-точно тоя?

98

Анонимен

преди 4 години

велик народ сме.Дори Хан Крум е теглил бърз кредит да може да прати войската на почивка на слънчев бряг

97

Левон

преди 4 години

Не поливайте цветята на приятелите. Вземете 1000 лв и върнете 3000!

96

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В.Ти наистина ли вярваш, че има много българи теглещи кредит за да отидат на почивка?Аз не познавам ни един такъв.