15

Анонимен

преди 4 години

Този оправда акушерката, която навреди на новороденото, като обясни, че страдала от бърнаут. Никой не я нарече психопат. Били много изтощени и изпепелени от 24-часовите смени и вината била на ръководството на болницата.

14

Анонимен

преди 4 години

До Коце кмета 18Повечето социопати/психопати в България са въоръжени и това е огромен проблем за обществото!

13

Анонимен

преди 4 години

Авария в диспансера "България"! Докато не се обърне адекватно внимание на психичното здраве на българина подобни инциденти ще продължават да се случват. Психопатът Е Психично-Болен!!! Каква е тази класификация на този 'български' психиатър?!

12

Анонимен

преди 4 години

Използвали са психопат за домашно насилие за статистиката на случаите над деца,че още трябва да му се присъди подобаваща присъда според изискванията на наказателните закони в момента в сравнение с изискванията на документа от конференцията по тез въпроси ЦК и в съответствие с документите за защита на човешките права,а кой е с повече права психопата с жълта книжка или детето,че било от него,негово или въобще не от него,не негово или въобще друго случайно пресякло му пътя,че трябва да се установи

11

Ужас

преди 4 години

Подобни психопати изобщо не трябва да се пускат на свобода!Заплаха са цялото общество,а не само на близките им!

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Един от най-злобно коментиращите, който ненавижда и жените изобщо, а за българките пише невъобразими гадости, неколкократно е подчертавал, че майка му не е българка.Затова си мисля, че подобни писания са дело на чуждоетнични. Живеят в България, знаят български език, но пишат срещу България и българите.

9

..ситуации,при които

преди 4 години

някой се оказва в мъчително неудобно положение, а този и..з..род наблюдава с наслада.Колегите страняха от него, приятелка нямаше.Знаехме, че е разведен без деца и че майка му, след като овдовяла, се стараела да го ожени.После чух, че бившата му жена обяснявала странностите на характера му с това, че като малък боледувал от тежка форма на менингит и едва го спасили чрез терапия, състояща се от вкарване на въздух под черепа. Не знам какво означава това, дали наистина уврежда и какво точно уврежда

8

..че става въпрос за

преди 4 години

наша съвсем млада колежка. Направи ми впечатление, че останалите се смутиха, някои даже изказаха недоверие. Онзи, присмехулно процеждайки думите, заобяснява, че "малката гъска" си въобразила, че е срещнала любовта.После си изградих мнение и за момичето - скромно, свястно, израсна като добър и работлив специалист. Онзи не вършеше нищо, беше под силна протекция, но когато се пенсионира покровителят му се наложи да напусне. Дотогава неколкократно станах свидетел как създава ситуации, в които някой

7

УМЕН

преди 4 години

До 7Виж коментар 3!!!!!Това е днес. бг

6

Не само побеснява

преди 4 години

Не мога да забравя нещо, което след време си обясних с психопатия.Малко след като за първи път постъпих на работа, попаднах на чисто мъжки разговор между млади колеги. Забавляваха се, като разказваха истории с жени от войниклъка си или от случайни приключения с леки момичета. И изведнъж един от тях - интелигентен, от семейство с добро положение, започна бавно, високо и с някаква извратена наслада да разказва как е протекла любовната му нощ с Еди-коя-си. Тогава не знаех, че става въпрос за наша

5

Анонимен

преди 4 години

Защо толкова много злобни хора има в коментарите под която и да е статия? Защо е тази омраза към всичко българско? Имам чувството, че ту са събрали турци, сърби, македонци, гърци и какви ли не и леят омраза срещу нас.Как може от една трагедия да изкарвате политически въпрос? Откaчалници е имало и ще има. Пита се, тоя защо не е там където трябва да бъде, а не да изкаравате всички българи такива като него.

4

Анонимен

преди 4 години

Единствената разлика между този и министъра убиец с моторната шейна, е че единият ще го разследват и осъдят, а другият стана банкер.

3

Дилара

преди 4 години

Така е като зимате стока от шанаджии..пробутват ви секви шитове и после що изперквате!!!Зимайте само от точни и проверени ора!!

2

Анонимен

преди 4 години

Не е нужно да се подчертава че е психопат, защото диагнозата българин също включва и психопатията!

1

Анонимен

преди 4 години

Т.е. този човек е продукт на неправилно възпитание.