26

оня бай Ставри

преди 4 години

Има решение. Вместо да ги изтребят, че са прекалено много, да ги натикат в мините в Китай и ще мирясат. Там няма интернет, радио и пр. 12 часа копан

25

експериментират

преди 4 години

При терора срещу UK след като увредят така работещите следва кибер терор внушаващ убииства.. Наглите престъпници провеждащи терора обаче тука имат проблеми с това че работниците не знаят Англииски.Това са същите наглеци от САЩ които провеждат терора срещу ПАриж във франция подават експерти..

24

ИМаме проблем

преди 4 години

Искараните да протестират имат същите неприятни увреждания на главен мозък и стрес на мускулите на гърба както тероризирани в United Kingdom с bad dead radio terror по 24 часа всеки работен и делничен ден.Молиш да намалят силното радио следва усилване и набеждаване.Тука обаче облъчващите са включили допълнително anti UK приложение..Експерти да сравнят уврежданията на главен мозък в ХОНККОНГО и в Англия

23

mass експерименти

преди 4 години

Иначе на снимките се вижда реакция по ириса на участниците вкл униформени "терористи провеждат експерименти с нови нарочно внедрени системи за масови манипулации."Терористите не са хора ..те обсебват хора/ подават /Още не могат да разберат кой е началника в това хонкконго...В Египет им било лесно обсебват искарват ги на площада следва медиина истерия и хоп МУБАРАКА СЕ ПОКАЗАЛ>>

22

JJIvanov

преди 4 години

Лондон още е в шок от внезапните протести за Спасяване на човечеството от тежките увреждания на климата..Появи се версия за реакция на милиони от силен стрес свързан с тежка климатична проблематика в близкото бъдеще.Има страх от масово въвеждане на нови нагло вредни антиклиматични оръжия вкл инсталирани на сателити и автомобили..Терористи обсебени провеждат експерименти със срив на микроклимата в заводи..

21

Анонимен

преди 4 години

комуниста навсякъде по света е долн@.....

20

Анонимен

преди 4 години

Украйна някога е била цялата руска дори там е царувала българска царица женене за руски цар, не само Крим е руски цяла Украйна е наша и на руснаците. Също и Македони е наша Украйна и Македони са измислени държави образувани от сепаратисти и родоотстъпници. Комунистите им дадоха малко права и демокрация за да не се налага да стават убийци ама дойде патриота Путин и ядоха какалашката.

19

Тинтири Минтири

преди 4 години

До Анонимен (15)"... кражба на територия казваш. Донецк, Крим, нещо да кажеш..."Не знам на коя планета живееш, но нека аз ти кажа:1. Крим си е руски. Хрушчов незаконно е приписал полуострова на УССР(-айна)2. Донбас е единствената област (и то само част), в която хората успяха да въстанат срещу кървавия метеж от февруари 2014 и да запазят независимост. Всъщност цялата останала част от Украйна е под дистанционна власт на САЩ.

18

Анонимен

преди 4 години

Значи под предлог че си демократ може да откраднеш цял остров като Крим или Хонгконг. Отиваш на Хавай викаш демокрация кой не скача е червен забиваш едно синьо знаме със сърп и чук на него и викаш демокрация тоз остров вече е мой, каквото било било дотука ние демократите почваме на чистор а вие си плащайте заемител Колко дължи САЩ на света за анексирането на цял континент ако законните собственици поискат да си върнат острова те са комунистите. Бе я у лево бе !

17

до 15

преди 4 години

Абе как се получава тъй, че все челвените демократи крадете територии и после се налага нормалните хора да идват да убиват за да си върнат своите територии ? Като искате чеpвена свобода и сепаратизъм ще си плащате без да крадете иначе ще ви свири г*за като жетварска стомна .

16

Анонимен

преди 4 години

Типично за руссофилската ***. Сега величаят китайската армия, покрай нея редовно се подмокрят и на червената армия. Вие сте народоизменници, бе, предатели.

15

Анонимен

преди 4 години

Да горят бе, китайската народноосводителна армия има право да си върне територията открадната от червените сепартисти навремето смърт на екстремистите и сепаратистите. Да живее китайската велика народноосвобидителна армия. Свобода за Китай.

14

Анонимен

преди 4 години

до 11,кражба на територия казваш. Донецк, Крим, нещо да кажеш червена тиквоо.

13

Анонимен

преди 4 години

до 13 от 11,това пък кога съм го казал. Смени си личния лекар, този не се справя.

12

Анонимен

преди 4 години

До 12Значи казваш, че македонските сепаратисти навремето правилно са се отцепили от нас щом не са искали български комунизъм, а са искали сръбски комунизъм. Ти си сеператист, бунтовник и предател червен демократе !

11

Анонимен

преди 4 години

Не щат каманизъм и туй то. Нормални хора.

10

Анонимен

преди 4 години

Като не искат да са част от Китай да напуснат. Хонг Конг е китайски ако искат ще трябва да го плащат на Китай, защото това е кражба на територия, Колко струва тоя остров плюс наемите до момента дето са го ползвали ? Тайван и Хонг Конг са китайски ако искат от 100 тераси да скочат после ще платят и счупените неща и те са на Китай.

9

Анонимен

преди 4 години

хонконг е на китай и никакви британски закони и договори не важат там! а някой ако иска да живее по британските закони, да ходи в англия! там скоро ще имат нужда от евтина работна ръка!

8

Анонимен

преди 4 години

Тия на нещо като Македония ли искат да стават? Със сигурност гадовете в Лондон седят зад това...

7

Анонимен

преди 4 години

Оказа се, че в Китай медиите не разгласяват случая - има информационно затъмнение.