49

Waffen SS

преди 4 години

""кандидатурата на Кристалина Георгиева за председател на Европейския съвет не е българска, посочи директорът на Институра за икономика и международни отношения Любомир Кючуков.""Ясно е,че не е европейска,а на Световната банка,а там командува ДД на САЩ и без да се впускам в конспирации,все ми се струва,че има нещо от ръчичкатана Сорос.Тази женица вече се провали като кандидат за Ген.секр.на ООН,провали и другата българска кандидатура и не мирясва,продължава с подривната си дейност

48

Анонимен

преди 4 години

Играели игри, тикваата пак е поосрана там и ще имаме пост само ако някой ни го отпусне, тииквата е последна дупка на кавааала в ЕС.

47

Ала_Бала

преди 4 години

ЕС с 450 милиона население е колония на САЩ. От Вашингтон им назначават генерал-губернатори.

46

И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,

преди 4 години

ЖЕНОРЯ! ДОКАТО НЕ СЪСИПАТ ЕС НЯМА ДА СЕ СПРАТ! КАТО ОВЦЕТЕ МЕРКЕЛ И МЕЙ! НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ, НО ЯВНО НЯМА МЪЖЕ! ПОСЛЕ ЩО Е НАДОЛУ ЕС...

45

probi

преди 4 години

Очевидно някой друг ни вкара и ние трябва да играем чужда игра", посочи Ралчев.Ами аз, откакто се помня, все това се случва на България!И никой не може да защити интересите ни, за нищо!Държавници са нужни на Родината, не политици, които само гледат да се докопат до властта и службица някаква.Ех, Алеко, Алеко, бил си, беше и продължаваш да си актуален и днес!И, както е тръгнало, ще си актуален и занапред.

44

Анонимен

преди 4 години

Кристалина - универсалната БГ пешка на САЩ. Може да прави ходове във всички посоки, обаче крачетата и са къси...

43

УХАААААА

преди 4 години

АХ ТАЗИ КРИСТАЛИНКА,АХ ТАЗИ СТАЛИНКА--АЗ ТАЗИ ДАМА С ОСОБЕНО ПОВЕДЕНИЕ..КЪДЕ ЛИ НЕ СЕ ВРЕ ИЛИ ЧАКА ДА И СЕ НАВРЕ....

42

Анонимен

преди 4 години

Че Кристалина е одиозна фигура, ясно. Но ако видим, другите другари в ЕС- сархоша Юнкер, преди него маоиста Барозу, тя си е точно за там.

41

Анонимен

преди 4 години

Сталинка я използваха за ООН, сега за ЕК, предстои, вероятно, за НАТО.Да и сложат снимката като плашило на всяка граница с изкуствената й усмивка.Никога не съм одобрявал да се пробутват и употребяват празни хора.Някой ако мисли, че светонвните хайдути се различават от нашите, жестоко се ***.Светът е обладан от просташщина и агресивна алчност.Тежко ни горко.

40

близко е до акъла

преди 4 години

Сталинка е кандидат на Американските евреи,а щаба на Герб е в сградата на еврейското посолство и т.н. и така вече 15 години!

39

Анонимен

преди 4 години

Румяна Жзелева ще замести Бойкалина Боргиева.

38

Прошко

преди 4 години

Има и четвърти начин. Близки дружки на Сталинка пускат слуховете за нея - пресата е велико нещо в наши дни. След това се почва: Сталинка, Сталинка накрая някой се сеща да попита: тази кой я посочи? и настъпва мълчание. А иначе: Бойко не настъпва мотиката втори път с нея, той рискува да почне да танцува върху мотики (dancing on rakes), както му викат зад океана.

37

Анонимен

преди 4 години

Вие нищо не решавате всичко е отдавна решено така сте са ви завеяли кукловодите, че не може да решите кое е фалшива новина и кое истина Първо трябва да се научите да различавате, кое е истина и лъжа. Истината ще ви направи свободни, когато една новина се окаже истина чак тогава трябва да се обсъжда дали е добра или лоша. В съзнанието на човек има нещо, което да го тласка към нещата, които иска да му се случат. Това е бягане от реалността, хората са превърнати в стадо зомбирано от разни НПО-та.

36

питам

преди 4 години

Следващият път за какъв пост ще бъде предложена? Май някой си играе на лотария с тази жена, ако е ..... ?

35

Патриот

преди 4 години

до 34Аз пък си мисля, че Фейсбук е център за събиране и обработка на иннформаци за вас, свързана с всичко което знаете, вашата идеология, какво не знаете за рeалността, какви забавления ви харесват, какви заплати вземате, дали ви харесват колите, риболова, оргиите, и т.н И после кандисвам един кандидат със вид на човек а не на марионетка да обещае всичко,което един супер компютър и изкуственият интелект е извадил на базата на тези изследвания и печели изборите.

34

Анонимен

преди 4 години

Майдел, Габриел, сега адашката на Сталин ! Убавици - една от друга по- УБАВИ ! Че и умни на всичкото отгоре !

33

Анонимен

преди 4 години

Да на ЕС България не му е бащиния, ама Европа на България също не е бащиния.България обаче точно така се държи все едно Европа и е бащиния и е длъжна да и издържа хрантутниците в парламента че и извън него и получава и съответното отвратително отношение.Аз се чудих зашо така става а то какво било пак злобата и крадливостта националните ценности на модерния българин.

32

Ари Голдберг

преди 4 години

Естествено, че играете чужда игра - нашата игра! Сталинка я удобрихме на срещата Билдерберг!!

31

Патриот

преди 4 години

Ще ги крадем колкото си искаме, тука да не им е бащиния, че да устройват гей-оргии и да затварят реактори. ЕС заслужава само кражби и лобут между очите. И на туй отгоре се държат към нас, като към външна държава и идват тука на алкохолен туризъм Що не субсидират Слънчака за да ни се подобрят услугите и да им се вдигнат цените на хората. Браво на Волен единствения човек, дето защити БГ, а не ЕС - Германия, Франция и там, които са силните на деня. Вместо да гласят разни тетки да пратят Волен.

30

Анонимен

преди 4 години

Впрочем като стана дума за крадене ба еврофондове припусмахме друг важен източник на финансиране на българските политици лобирането за чужди интереси с други думи имтернационата корупция в конкретния случай енергиината мафия.Когато закриха КТБ реакторите заводите ни мислиш лидер тия дето го направиха не получиха по един тлъст подкуп от тия дето после те си вкараха стоките и ни превзеха пазара.Взеха разбира се.Мутинационалните корпорации така изкупиха цели държави в Африка точно като при нас.