15

Анонимен

преди 4 години

До полудяла съмКаквито бикини да сложа, всичко ми се навира дълбоко отзад и постоянно си ги вадя.Явно имаш *** като на оная дебелата кардашиян

14

Анонимен

преди 4 години

Боса по асфалта вървя си...

13

Анонимен

преди 4 години

Прашките се цапат много лесно. Мъж съм и нося понякога през лятото но ги сменям.

12

кака Кармен

преди 4 години

Никога не съм носила бельо,така си ходя без *** и ми е много приятно!

11

Анонимен

преди 4 години

Умните жени и момичета изобщо не носят прашки като ежедневно бельо. Не е хигиенично.Ако искате да омаете съпруга/гаджето, след вечеря дискретно сменете практичното си бельо. Тогава може да сложите прашки и всякакви прозрачни и полупрозрачни феерии.

10

Пак до баба Пена

преди 4 години

По онова време пликчетата били считани за възможно най-дръзкия модел дамски ***.А бельото с дантела се считало непристойно за млади момичета. Мислело се, че само най-разкрепостените жени носят такова и то жени, които вече водят полов живот. Считало се също така, че снахите, които държат на мнението на свекървите си, не бива да носят бельо с дантела. Пликчета, украсени с дантела избягвали дори младоженките с аргумента "Какво ще каже свекървата?"Такова било мисленето в малките градчета.

9

До баба Пена

преди 4 години

Една моя възрастна роднина разказваше как класната й ръководителка в гимназията съветвала ученичките да си купуват памучни пликчета, които да носят под дебелите розови кюлоти с крачоли до коленете. Защото така по-добре се поддържала личната хигиена. Пликчетата можели да бъдат сменяни и изпирани всеки ден, а кюлотите подлежали на пране от време навреме, защото били дебели и съхнели трудно.Това е било през 50-те години на 20-и век в град, в който нямало ТЕЦ, топлели се на дърва и въглища.

8

Анонимен

преди 4 години

До полудяла съмЗначи избираш грешен размер. Ако е точно твоят размер, няма да се получава такъв ефект. Следващият път си купи *** от някой луксозен бутик за бельо, защото там продавачките си обучени да бъдат добри консултанти и по задължение са любезни. Спокойно обсъдете какъв размер и модел ще е най-подходящ за теб.Значение има не само размерът, а и моделът, той също трябва да бъде съобразен със специфичните форми на тялото.

7

баба Пена

преди 4 години

Не носите бельо,правите аборт!За това носете розови дълги кюлоти.

6

Токсиколог-любител

преди 4 години

Носите бельо - правите грешки ! ! ! Не носите - не правите. . . . . . . Весело лято на всички! :)

5

афтурМихаелаЛазарова

преди 4 години

Гуспойце! Статията е..копи-пейс..ъхъ..Не носите памук-цитат, и на следващия ред....Памукът е най-подходящата сред тях. Той позволява на кожата и лигавиците да дишат, като предпазва от гъбични и бактериални инфекции.И кво да правим?На баба розавите кюлоти ли да носим при ти 35 градусови жеги?

4

Анонимен

преди 4 години

Ако пък сте като тези на снимката, всякакви грешки ще са ви простени, включително и ако забравите да сложите.

3

ще нося прашки

преди 4 години

Помагат за сърбежа

2

полудяла съм

преди 4 години

Каквито бикини да сложа, всичко ми се навира дълбоко отзад и постоянно си ги вадя.

1

Бау

преди 4 години

1. Не го сменяте.2. Не го перете ...