39

ПЕНКО

преди 4 години

ДОРИ НЕ Е ЗАВОАЛИРАНО !!! ПРОСТО ОЗНАЧАВА : " ПИЧ ,ТИ ЩЕ СИ СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ -ОТНОВО " !!!

38

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Путин е (въже) ИГРАЧ... и най-вече " има топки", за разлика от другите политици.А най-големият кошмар, за неговите опоненти е това, че всеки вижда ходовете му, но ги разгадават след месеци или години.Като личност може и да не струва пукната пара, но е Голям в политиката.

37

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Разбира се, че във Венецуела няма, а няма и да има руски войски. Но Тръмп, а и неговите съветници отлично знаят, онази част от руската конституция, която гласи това, че : Русия може да защити свои граждани и техните права, с военна намеса... независимо в коя точка на земното кълбо се намират.С официалното изпращане на шепа " обучаващи" (офицери), Путин предужава всек, че има правното и законно основание, според законите на неговата страна, да се намеси в конфликта.Шах с пешка...

36

не може да бъде!

преди 4 години

Струва ми се ,че е необходимо да съобщим на всички,които отричат Путин,че неговото интервю във FT минава като лятна буря през западните медии.Всички цитират неговото мнение за либерализма/само че,в тази статия преводът е грешен,Путин казва ,че либерализмът не е отживелица,а се е "изхабил" -/отжилься!/.Аргументите му са толкова силни и убедителни,че даже някои журналисти от западни медии,които са съкрушени от това интервю,прогнозират мрачно,че възгледите на Путин може да превземат света!?

35

Анонимен

преди 4 години

полово неопределено кремълско кагебиско гейче

34

Кимон

преди 4 години

Балансиран,сдържан,понякога с тънко чувство за хумор.Гледал съм директно няколко от срещите му по телевизията с хората на Русия.Сече му пипето,мисля,че с Тръмп дълго ще се надхитрят.

33

Червен трол

преди 4 години

цял живот ще си остана на минимална заплата а сектата ми бсп се губи на избори

32

Анонимен

преди 4 години

Само Герб бсп на бунището

31

Анонимен

преди 4 години

на кой му дреме за дъртясалото джудже

30

Анонимен

преди 4 години

Сънародникът от Канада не е бил в Кавала или Керамоти, а на скъп остров в истинската Гърция. И там наистина не е за българи - скъпо е.Северна Гърция е за бедняците от балканския регион. В общият случаѝ-щайга домати, стек ракия, колбас и хляб в багажника. И сме в джаза!!!

29

Анонимен

преди 4 години

С какъв ли компромат държат Тръмп?

28

Анонимен

преди 4 години

Русия пущаше разни слухове за свои хакери които се месят в предизборната борба в Америка. Правилно заложиха на Тръмп защото всеки знаеше че семейство Клинтън е омръзнало на цялото американско общество.След това започна да отрича намеса. По този начин Русия стои във новините, а новина всъщност няма.

27

Adolf Eichmann

преди 4 години

Скоро, много скоро тези два тумора ще бъдат унищожени и Българския език ще бъде официален във всяко училище от Бостън до Сан Франсиско и от Владивосток до Калининград :)) Въпроси?

26

Факт

преди 4 години

Путин и Тръмп имат нещо общо-Ротшилд.Той е патрон и на двамата.Това твърдение може и да не се харесва на шоорошите и русофилите,но е ужасно близко до истината!

25

Анонимен

преди 4 години

Путин е прав, разбира се , но той просто повтаря очевидното, манипулирайки оскотелите си поданици. Дреме му на него за човешки права, семейни ценности и т.н. Това му изявление е поредната мозъкопромивачка, насочена към озверелите от мизерия и глад руснаци. Братя, ние сме с вас, все някога ще се събъдите, не се съмнявам в това, ще изринете олигарсите и милиционерският, държавно-корупционен модел и ще се присъедините към европейските държави. Вярвам го, заслужавате го, надяваме св да стане по-скор

24

Анонимен

преди 4 години

Какво искат шиибаните руски *** от България?Нека да са богати и щастливи отвъд Черно море.Но какво искат от България?

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен27Ти си по-зле от мен и си нищожество.

22

Анонимен

преди 4 години

когато си на дъното на европа и се утешаваш че има и по-зле от тебе си нищо.жествотази мазохистична радост на българина продължава да го закопава все по-дълбоко

21

Анонимен

преди 4 години

До Русия е в 19 векАми значи сме на една вълна с тях....хихихи

20

Русия е в 19 век

преди 4 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.