80

Данаил Лазаров

преди 4 години

Ами пускайте жалби бе!

79

Иии

преди 4 години

Нека си си молят, само да махнат високоговорителите. Аллах ще ги чуе и без да има нужда от проглушаване на всички живи.

78

Ант халил

преди 4 години

Просто ще се изядете от злоба какъв ви е проблема толкова и молитвата да не е цял ден

77

Мюмюн

преди 4 години

***, вие друга работа нямате ли ?

76

КОНСТАНТИНОПОЛ

преди 4 години

Всички джамии трябва да се изравнят със земята! Нашите и руските православни воини не са си проливали кръвта днес да има грозни, ориенталски, противни сгради с мучащи ч,алмари вътре... СЪБАРЯЙ!

75

Да допълня...

преди 4 години

До Борисчо 75 Едно време беше чудо да се докопаш с връзки до панелка и не питаш къде е и на кой етаж.Възможно е жилищата да са закупени тогава.

74

Питам

преди 4 години

Как "вървят" имотите в Кърджали ? Продават ли се ?

73

Мен

преди 4 години

Толкова ли не можете един снайпер да намерите.

72

Борисчо

преди 4 години

Леле колко смотани хора има.. не е истина... пречели им самолетите. Ами това летище е там от преди да има блоковете в кв. Сухата река. Като си купувахте жилищата не видяхте ли самолетите? Освен да затворим летището за да не пречи на *** да спи... отивайте си на село там няма летища, самолети, задръствания и шум

71

Анонимен

преди 4 години

Чакам млади и будни хайдути, да решат проблема! Къде сте, българи възстанници! Къде сте хъшове! На какво учите децата си!

70

Satira

преди 4 години

Osman. Да Англия е подкрепяла Османската империя за да стопира разширението на Руската империя към Балканите, Босфора, и евентуалното овладяване на целият път към Азия. А сегашна Турция нямаше да е такава ако не е имала възможността да овладее именно Балканите и да усвои доста неща от Православното население на п-ва. Ако не бяха имали възможността да бъдат по близо до Европа, сегашна Турция щеше да прилича повече на Иран, Ирак, Саудитска Арабия и т.н. А не на Турция на Ататюрк!

69

Osman

преди 4 години

Сатира (много символично), коя Европа се е мъчела векове да изхвърли османската от континента?! Константинопол пада благодарение на подкрепата за султана от венецианския флот. А империята просъществува толкова дълго благодарение на Англия и оръжието, което й продава/дава. Научи история. Европа мрази православието повече от исляма. Виж историята, дори виж сега какво се случва. Прогледни.

68

Milovrab4e

преди 4 години

До 66 Osman, Ами, Османе ти сам го каза-Турция подържа само желязната църква, а тук ТРЯБВА (казваш) да ви поддържаме джамиите.Имайте си ги, но БГ е християнска държава, не е нужно ходжата да се надвиква от минарето от сутрин до мрак и да пречи на тези, които не се интересуват от ислям.Или ,викаш, то толерантността е еднопосочна???

67

Satira

преди 4 години

Звукът и пеенето наистина е доста ориенталско, натрапчиво и обсебващо. Не напразно в исляма има толкова фанатици, религиозни терористи и т.н. Все още използват религията за политическо вербуване и манипулиране на хората, на зле образовани податливи хора. Все едно са някъде в средновековието!

66

Satira

преди 4 години

До 66Osmanпреди 23 минутиМисля че България достатъчно добре си подържа джамиите, цървулите и всички религиозни храмове. И е определено пример за религиозна търпимост на Балканския о-в. Колкото до наследството което са ви осватили вашите деди, запазете си наследството за вас. Векове наред Европа се бори за изхвърлянето на ислямската теократична монархия наречена - Османска империя, от континента.Според теб каква е причината за това ?

65

Асиктир

преди 4 години

Османчо църквите са на по-вече от 500 години. Буди презрение поведението ви да говорите за аллах и в същото време да се редите пред щандовете с блажно свинско и алкохол. Религиите трябва да бъдат ограничени.

64

До 67

преди 4 години

То и за умрелите важи това.

63

Анонимен

преди 4 години

За мусулманите трябва или хубаво или нищо.

62

Osman

преди 4 години

Хуго, минаретата по тези земи са от едно 500 годишно присъствие. И на запад има минарета, но нови. В България има над 2000 джамии, които българската държава трябва да поддържа. Както Турция реставрира и поддържа желязната църква. Това е наследство по бивши османски земи. Тук не е Чехия с един пражки месджит за стоте мюсюлмани. Тук сме много мюсюлмани и дедите ни са ни оставили много джамии. Останаха ли още въпроси?!

61

Незнайния

преди 4 години

Щом е гнусно какъв х....й търсите в Одрин на пазар защото лирата е евтина.или като дойде Ердоган се криете като мокри пилета.ние как търпим вашите камбани.