10

Анонимен

преди 4 години

Защо ми е изтрит коментара за умствените възможности на списвалата статията. При това нищо обидно не бях написала - само пожелания да се образова преди да ПРЕписва или да си мълчи!!!Гледайте да не изтриете и тези редове!

9

Йоанко Козел

преди 4 години

Какво да пишем , когато няма какво да пишем ?!Поредната статия-баластра за запълване на празнини. Нищо против ,само да не бяха малоyмните "решения" на проблема ; лошото е , че някой може да се впрегне ...

8

asdf

преди 4 години

Да си запушиш порите на кожата е един от най-сигурните начини да получиш топлинен удар. Вие въобще имате ли капка мозък в главите си, нали чрез потене тялото се охлажда. Да не говорим, че хората и дишат през кожата си. Пълна малоумщина е тази статия. Ако искате да не се потите толкова в пустинята например пият горещ ментов чай, силно концентриран. И се пие много вода в жегите.

7

Изпотен

преди 4 години

7+8+9 = точно така, право в десетката. Запомнете всички -потта е полезна. Мирише ли ви лошо сменете хранителния режим. Не забравяйте-тялото иска и може да издържи температуриа до около 40 градуса, но трябва да го охлаждате умерено, главата е тази , която трябва да се пази, компютъра на човека, но не с лед и студена вода. Главата трябва да бъде по-охладена от тялото.

6

Анонимен

преди 4 години

Значи, изпотяването е защитна реакция на организма в следствие на прегряването му.Да опитваш да спреш да се потиш е все едно да махнеш вентилатора от радиатора на автомобила си и да дадеш яка газ по някой баир лятото по обяд.Единственото полезно нещо с което може да спреш изпотяването е да се охладиш по някакъв начин (природосъобразен). Като, отиване на хладно, потапяне във по-хладна вода, заставане под сянка и спиране на всякакви движения и т.н.Всичко останало излага на риск!Недоучили !

5

...

преди 4 години

Проблема не е в потенето. Хубаво и полезно е човек да се поти. Проблема е в хигиената. Някой се ръсят с парфюми, като за последно и си мислят че не смърдят. Вземайте си душ бе хора, ако трябва и по 2-3 пъти на ден. Хубаво е за вас и околните. Още повече - кожата ви също обича водата, така че - КЪПЕТЕ СЕ.

4

Анонимен

преди 4 години

Съвета за синтетичните дрехи е супер неадекватен - все едно да се облечете в найлонови торбички, щото не попиват потта.Комфорта е несравним просто!А антиперспирантите са по-ефективни единствено да ти докарат някой здравословен проблем. Отдавна се знае, че алуминия в състава им води до рак.Въобще защо пишете глупости не мога да разбера.Като няма с какво да запълните страницата, сложете един красив пейзаж, поне няма да ставате за смях.

3

Да се справяте ли?

преди 4 години

Изпотяването е полезно и необходимо за тялото. Така организма се охлажда и едновременно изхвърля вредни и ненужни вещества. Хората затова ходят на сауна. След обилно изпотяване човек се чувства прекрасно а кожата става по мека и гладка.

2

Анонимен

преди 4 години

Другата статия как да пърдите без миризма, но с лекота!Велика статия от грандиозна писателка с третокласно образование/образуване

1

Веско Маринов

преди 4 години

Абе що не си...