10

да строи

преди 4 години

....издигането на "физическа преграда" на североизточната италианска граница...Само ще задържа африканците в Италия защото Фронтекс и италиански кораби ги спасяват в Средиземно море и ги стоварват в пристанищата им.

9

Анонимен

преди 4 години

Събориха Берлинската стена. Запада беше пазен от Източна Европа и правеше пропаганда чрез Радио Свободна Европа, Дойче Веле, че приема имигранти от Източна Европа.

8

Анна

преди 4 години

Къде е сега папата да им обясни, както на над, че в 21-ви век трябва да градим мостове, а не стени?

7

Анонимен

преди 4 години

Не, Европа няма да бъде изтрита, а ще се префасонира в Европейски Халифат.

6

Анонимен

преди 4 години

Скоро четох че Сорос вкарва още милиарди за ислямизирането на Европа. Новите му слуги като президента Санчес в Испания, Макрон, Меркел, и огромната част от ЕП работят по въпроса. Тази абсолютна лудост, може да бъде спряна, само ако на затъпялите европейски затлъстяли розови ***, им махнат розовите очила, и спрат да гласуват за тия продажници. Ако обаче ги оставят да продължат с джендърските си и ислямизиращи политики на тоя дърт психопат Сорос, Европа ще бъде изтрита

5

Българина

преди 4 години

Имало забрана но един кораб решил!?!!? Юдеите докато не почернят европа няма да спрат. Отмъщение за Император Адриан изселил ги от там и заселил палестинци избил 500 хил след бунт, както и за хитлер избил други 5 млн. Те са като троскот, нужно е от корен иначе става страшно. Това ще бъде отчетено всеки момент.... И взети мерки

4

Анонимен

преди 4 години

Просто да ги добавят към фуража за пpaceтa или в производството на храни за кучета и котки. Ше подобрят азотното съдържание, без да се налага влагането на соеви протеини.

3

Fck

преди 4 години

Сетихте се точно когато половин африка се пренесе с корабчета в сърцето на Европа. Тва винаги е била мечтата на черните. Бели мацки и пари бол ,пиячка и ядене на корем.

2

Анонимен

преди 4 години

Докато вземете мерки цяла Европа почерня! В София всеки ден стават все повече не**тее, как влизат в страната!? Явно Борисов е направил тихичко споразумение за разселване на *** от европата в страната ни

1

Анонимен

преди 4 години

Вземат пример от бай Дончо. Последният обаче не мисли за стени, а за утрешната среща с Государя Владимир. Разговорът ще се състои в 08:00 ч. българско време в Осака.