8

Пациент

преди 4 години

За съжаление на докторите толкова много им хареса да са търговци, че вече очите им гледат пациента като банкомат. С такова безочие си искат за всяко нещо пари! Било за избор, било за титла, било за лъжливо доплащане, въобще за какво ли не! В главите им и в устата им:МЪНИ, МЪНИ......МЪНИ!

7

Э..кономист

преди 4 години

Не разбрахте ли министри и чиновници в МЗ, че докато болниците са търговски дружества, кражбите от парите на всички нас и лъжите на началник отделенията и ръководителите на болниците ще продължават ? Това е единствения начин те да покриват частично направените разходи!

6

Българин

преди 4 години

Парите за съжаление потъват в част от докторите! Всички имат по няколко апартамента, хубави коли, къщи в Гърция. Повечето доктори от Смолянска област имат къщи, хотели в Гърция. Бедните те....!

5

Анонимен

преди 4 години

Ami ste ima li i novi otdelenia v mnogo pro filnite bolnici - moderni prostorni krematoriumi? ima li moderni arhitekturni bg realizirani reshenia? Ami video *** ottam?

4

Анонимен

преди 4 години

Докато болниците са търговски дружества, парите ще потъват в ръцете на шепа хора , партийни естесвено. А обикновения лекар и обикновения пациент ще получават съответно недостатъчно запащане и недостатъчно лечение.

3

Гледна точка

преди 4 години

Значи от 150 се вдигат на 250 така ли ?Явно алкашите четат само заглавието! В нея пише, ЧЕ аплатите на медицинските работници са от 1200 до 1400лв. и ще се вдигнат с 150 до 250лв.!Когато НЕ ги увеличават ревете, защо, когато ги обаче има повишение пак сте недоволни..??Вземете си управете опорките.

2

джаич

преди 4 години

Не вярвайте на дядото назначен за министър на болестите ! Заплатите на мед. персонал се остойностяват от изпълнителните директори на болниците въз основата на добрите финансови резултати на търговските дружества наречени болници , съобразно съответните правилници за устройството и вътрешния ред на различните болници. Следователно изказванията на министъра са моабети препоръчителни , а не задължитни.

1

Анонимен

преди 4 години

Много добра новина!!