43

1212

преди 4 години

Има достатъчно мюсулмански държави, където Мусайбе и Дагойбе могат да се къпят ако искат и със скафандри. Що не идат да се борят за правата си в родните си държави???

42

някой

преди 4 години

Днес имаше статия пък за някаква канадка, глобена, че била много съблечена във Венеция. Да направят и за там подписка. Един иска със шубата до ушите, другите пък искат да си веят задниka, няма угодия.

41

някой

преди 4 години

Е, щом има петиция, подписана от цели 600 кадънки, значи трябва да се узакони.

40

Анонимен

преди 4 години

Забранено е на порядьчни жени да ходят по такива места кьде то има голи хора по бански. Те не би трябвало да ходят. Излагация. Има бассейни за жени например в турция. И плажове.чистота... .чистота и ред

39

nina

преди 4 години

Ами да отидат да се плискат в която и да е арабска държава,никой няма да ги спре.Какво правят в този басейн,след като не е разрешено?

38

Анонимен

преди 4 години

Тия мумии ако тръгнат да се давят в басейна сигурно после ще търсят сметка от спасителчето защо ги е опипвали.

37

Анонимен

преди 4 години

Муслиманите да си се къпят както си искат ,но не и в Европа , да си ходят в африка и там да правят каквото си искат

36

Хм?

преди 4 години

Нищо не разбирам от буркини, ама не е ли редно непосредствено преди човек да се топне в басейн да се изплакне на душовете? Особено ако е 40 градусова жега. Как става отмиването на пот при пакетиране с буркини?

35

Анонимен

преди 4 години

ис.да се забрани в цял свят,Китай се справя успешно.Мисулите правят,поразии

34

История даге

преди 4 години

Бурката е стара арабска носия и е от преди исляма още от езическия период.Мюсулманките в началото са били без бурки ,и в корана е казано за да не ви нападнат езичниците покривайте се когато ходите сред тях .Бурката е езическа арабска дреха за жени и няма общо с религията.....по-скоро е предпазна мярка за слънцето ....Сегашния радикален ислям -уахабизма е английско изобретение създадено в Лондон преди 120 г,и разпространенио сред арабите с цел да се насъскат срещу германците и османците ...

33

Анонимен

преди 4 години

Хасиба и Латифа да вървят там откъдето са пристигнали и там да се борят срещу дискриминационните политики.

32

Анонимен

преди 4 години

Да си облекат 2-3 ката дрехи и направо така да влязат да се къпят, най-добре ще да е.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"...А тия неадекватните франсета пък ги поздравявали..."---Ама, това го твърди "днесбегето", бе! :) Платено... :)

30

Анонимен

преди 4 години

20 сопи на голо, свинска скара и еднопосочен билет за камиларска дестинация по избор. Пък като отидат в мечтания ислямски коптор, там да си ходят с буркини, ако ще и с бетон да се наметнат. Изобщо, крайно време е да се напомни на мюсюлманите да се измитат. Първо с добро. После с методите на Ян Собиески.

29

Анонимен

преди 4 години

Ми изчезвайте обратно в пустинята като не ви харесва. А тия неадекватните франсета пък ги поздравявали... Няма такива ***. Какво беше Франция едно време, сега с какви отпадъци е пълна - в Париж излезеш на улицата и за 10 мин ходене един бял не можеш да видиш.

28

Анонимен

преди 4 години

Всяка държава има свои правила и живеещите в нея са длъжни да ги спазват.Щом жени, отиващи в арабския свят, се съобразяват как се обличат, същото реципрочно трябва да става и в западния свят.Който не се съобразява - вън, или да си плаща глоба.

27

Анонимен

преди 4 години

Остава оцелели бетонджии от Чернобил да дойдат с азбестови костюми и оловни щитове-сърфове.Няма ли кой да ги натовари по корабите с гребла и обратно по шитхолите?

26

Анонимен

преди 4 години

като не искате да ви се нарушават правата - връщайте се от където сте дошли!

25

Анонимен

преди 4 години

Която иска да се шматка по буркини, да си стои в Арабистан.

24

Какво означава това:

преди 4 години

1. Останалите спазват правилото да влизат в басейна изкъпани, а тези двете, плувайки ще си перат анцузите, наречени буркини. дали са се изкъпали преди да ги облекат, никой не знае.2. Идвайки на плажа или в басейна почти изцяло покрити, те все едно крещят в лицето на останалите жени "Ние имаме достойнство, затова сме в такъв вид. така е според нашите разбирания, според които вие сте разтурени жени, след като сте по бански костюми!" Кой е длъжен да търпи подобно отношение?