15

Анонимен

преди 4 години

Разните фондаций за демокрация, отворено общество, защита на медийте и т.н. Надигат вой до небесата когато управлението на една страна не слушка чичо Сам. Тогава лидерът е диктатор, куропционер, комунист и подтисник.Когато обаче владее шайка 3то-разрядни мутри кокошкари кръвопийци като Герб, тях никой не ги закача, тъйкато са радетели за свобода и демокрация по НАТО-вско-му.

14

Щерю

преди 4 години

Уж при Демокрацията властта е на народа - уж... Лъжат ни!

13

хахахааааа..........

преди 4 години

До Бабиш пада...Бабиш е слуга на Плевенлиев............

12

Анонимен

преди 4 години

До Бабиш пада...поредната глупост....

11

шорошунгел

преди 4 години

...майданче, хи-хи...

10

Бабиш пада...

преди 4 години

Бабиш е слуга на Путин и следователно пада. Чехите не търпят комунисти , особено свързани с Москва.

9

Анонимен

преди 4 години

Живял съм 15 год. в Прага, а това са протестиращи напушени с мерихуана, геьове и лизбийки, либерални улигофрени, работещи те по барове и дискотеки който от 30 години укриват реалния оборот на заведенията и сега им се стори на нагорнище от както от 2 години касата е свързана директно по интернет с данъчните и затова протестират. Но както Западна Европа е чака крах и граждански етнически проблеми това ще я последва и Чехия, защото тя от 1000год. е рясно свързана с Западната цивилизация.Бабиш пада

8

Анонимен

преди 4 години

Бабиш е хайдук като Боко.Единствената разлика е че чеха е предприемач и там остават уличаващи документи а Боко е РЕКЕТЬОР и там документи НЯМА за да бъде уличен.Естествено има други начини да бъде хванат но ..........КОЙ да го разследва като съд и прокуратура са Хайдук ООД.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2"Младите ще се вдигнат и в България скоро"Скоро?!Може би за коледа??Ама коледа на 2222ра гУдина.ХА-ХА-ХАГаньовците са страхливо и жалко племе което е свикнало да го мачкатт и ако не дойдеНЯКОЙ да го освободи Гань ще лиже *** докато му изтръпне езика.....

6

До а

преди 4 години

Ти защо си мислиш, че панелните градски плъхове, облъчени от интернет и медийна пропаганда - "по-прогресивните (главно млади) хора" са нещо повече от "селяните" от селата/малките градчета

5

а

преди 4 години

Там има голямо противоречие между по-прогресивните (главно млади) хора в столицата и селяните/консервативно мислещите от селата/малките градчета, които подкрепят Бабиш. Малко като в България, като се замисля. Няма изгледи да го разкарат.

4

Анонимен

преди 4 години

Комунистическа класика. Надявам се тук да си дадем сметка какво предстои ако БСП пак дойде на власт...

3

Анонимен

преди 4 години

А българите не протестират срещу скромните и честни гербери, защото премиерът им въобще не краде. Нито лев не е откраднал и може да го докаже, чрез независимия и неподкупен български съд.

2

Анонимен

преди 4 години

Младите ще се вдигнат и в България скоро

1

Анонимен

преди 4 години

"младите си дадоха сметка че пост-комунистически политици като Бабиш им крадат бъдещето". у нас в пъти по-големи злоупотреби, но никой не си дава сметка, че му крадат бъдещето, на децата и на внуците и правнуците. както винаги, вървим 30 години назад, но след 30 г вече ще е късно.