101

Анонимен

преди 3 години

Разсипници долни!!!!!!!!!!

100

Бачо

преди 3 години

Трябва ясно да се каже на младите, че това беше най-хубавия период в цялата българска история!

99

Нели

преди 3 години

А ЗА ДНЕС КАКВО ЩЕ ПИШАТ УЧЕБНИЦИТЕ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА ЛИ

98

11

преди 4 години

Ако нямаш куража да се застреляш пий нещо и отърви света от себ си!

97

ИЛИЯН

преди 4 години

АМИ ТЕ ВСИЧКИТЕ СЕГА СА ИЛИ ПЪРВИ натовци или по европейските структури и банки.ДА ИМ ПИШЕМ ЛИ ИМЕНАТА.....

96

Анонимен

преди 4 години

Да, подменят и то за всички периоди и епохи, за да ни заличат като нация, това им е целта.И по БЕЛ също подменят и съкращават ценните уроци, поези и проза.

95

Анонимен

преди 4 години

Та по въпроса за "народния съд",ако в близките 5-10 години ошлякавеният народ не се вдигне и не организира един такъв съд за тези които разсипаха почти 9 милионна България с нейната икономика на добро ниво и социална политика,каквато не сме сънували в цялата си история,РОБИ САМОУБИЙЦИ,СЪБЕРЕТЕ СИ ПАРИ И СИ ПОСТРОЙТЕ ЕДНА ФАБРИКА ЗА КОВЧЕЗИ!!!БЪДЕТЕ СИГУРНИ,ЗА В БЪДЕЩЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ФУНКЦИОНИРАЩ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ...на умиращото аборигенско население!!!

94

malart

преди 4 години

Тази професорка много дразни. Лапала е яко кинти за името си в авторския колектив в учебника

93

Анна

преди 4 години

Спрете да тормозите децата ни с гадните си учебници! Най-добре въобще спрете да пишете учебници, защото не умеете! Историята е кошмар за учениците, които нямат естествен интерес към този предмет заради безумните ви учебници, заради полуграмотниците, които ги съставят. Не желая да давам пари за боклучавите ви учебници, нарежете ги и ги ползвайте по предназначение - за хигиена след тоалетна.

92

Анонимен

преди 4 години

До КакаГинаПравилно ги подсещаш.Питай ги също така, дали имат и най-бегла представа относно социалната програма на фашистите при възникването на организацията им?

91

Уеуе, мауе

преди 4 години

До До 70Била много силна икономиката на соца, ама претърпяла два фалита. Брей, какви мистерии!

90

в името на народа

преди 4 години

До Виновни смеПолитбюрото на бесилото а доносчиците на ДС на доживотен затвор!

89

деца и внуци на БСП

преди 4 години

До АнонименАми правнуците на БСП?

88

Анонимен

преди 4 години

30 годишният фалит на България след 1989 година за колко фалита да го смятаме? За един или всяка година да я броим за отделен фалит?

87

трите фалита

преди 4 години

До Анонимендо 1980г

86

Анонимен

преди 4 години

Как през тези години никой не се извини за разстреляните без съд и присъда ястребинчета, за обезглавения от къволока Цанков Стамболийски, за избитите през 1923 г. селяни, бранещи законната си власт...За всички сътворени от диваци дивотии до 1944 г.?!Кога ще се помирим, кога ще си простим братоубийствата, ние българите? Кога?

85

Подкин

преди 4 години

Ако аз финансирам някоя нелегална организация директно от сесесере-не е проблем,но щом е от САЩ-ооооо,чудо!Краварите нападат.Хибридна война! Здраствуйте братушки.Цветя се носят,подарявате жените и дъщерите си на сибирските ватенки и т.н.Няма по-големи предатели от комунистите и русофилите.Не само в учебниците по история трябва да се пише за комунизма,а и да има детайлен разрез на комунист в учебниците по биология,за да се види че в главата му няма мозък и в гърдите му няма сърце.

84

КакаГина

преди 4 години

До обърканите хорица,които говорят за някакви фашисти.Драги ми ментално изостанали приятели,фашизъм е имало само в Италия.Защо постоянно целите за този фашизъм?

83

Аугусто Пиночет

преди 4 години

Другари комунисти,ще ви организирам един "мач" по стадионите,както вие организирахте позорният народен съд.Съд,който да разстреля и отнеме свободата на хиляди умни и богати хора.Що сте толкова лоши и лакоми,другари.Голи се раждаме и с един костюм си умираме.Само вие не се накрадохте и не я пускате тая власт.Даже на дедо ти Тошо пъдаря ви управлява.Не я пускате тая власт и това си е.

82

Анонимен

преди 4 години

Истината никога няма да се узнае - историята я пишат победителите. Между 1944 и 1989 година победителите бяха едни. След 1989 година победителите са други, а какво ще стане след години и кои ще са победителите, един бог знае. Не съм чел учебниците, но едва ли са описали правилно фашисткия режим до 1944 година, но за това няма протести - победителите са наследниците на фашистите.