9

Димитър Димитров

преди 4 години

3 години е малко време. Искам да видя хората взимащи разни добавки и ползващи диети след 10-20-30 години. Дано сте живи и здрави разбира се. Според мен тук не се говори за днес и утре а за това, че подобни сценарии унищожават дълголетието на човека. Замислете се не след 1-2 години или след 1-2 седмици. А ако подлагате организма така с течение на мн години. До колко ще доживеете?

8

NOCarbs

преди 4 години

Какви чутовни глупости. От 3 години се храня с недостиг на въглехидрати съвсем умишлено. чувствам се прекрасно и вече изглеждам прекрасно.

7

истински българин

преди 4 години

Бе какви диети ! Вярно,че сегашните храни не са онези от миналото.Питателни,истински,без ГМО-та , заместители,оцветители и консерванти.Навремето една паничка истинско кисело мляко да изядеш и до обяд си сит.Сега слагат почти във всичко аспартам,който води до ненаситен глад и все ти се яде.Търговски трик! Да не говорим зас Мак-Доналдс *** и фаст-фууд манията. Пици-мици.....ей! Слушайте сега какъв хранителен режим ще ви предложа...Сутрин на закуска...една шкембе-чорба ..с много чесън и лютив

6

Анонимен

преди 4 години

Какво лошо има в това да се яде месо?Аз съм главно на месо и зеленчуци. Това понижава кръвната захар, свалям теглото и холестеролът и кръвното ми влизат в норма.Грешно е разбира се да се започва голямото ядене и пиене вечер.Но не трябва да лягаме и гладни да ни къркорят червата.

5

Анонимен

преди 4 години

Ние ще го оправим боико държи на обединения на школите а в същото време глоби и рекет що за държава е питам аз престъпниците чии са а боико

4

1,

преди 4 години

Ми книжката защо забрави да отвориш?Да поизлезеш и да походиш вечер по хладното?Има какво да прави човек, и хоби може да има. То иначе си знаем - оправданието е като з..дника - всеки си го има.

3

Анонимен

преди 4 години

Много ясно. Най-опасни са високобелтъчните. Няма учебник по биология, който да препоръчва консумация предимно на белтъчини. Това е храната, която процентно следва да се приема в най-малко количество от човека. Важно е да я има, но с нея да не се прекалява. Прекомерната консумация на белтъчини води до ракови и автоимунни заболявания, т.к. организмът има малка нужда от този градивен клетъчен материал и като му дойде в повече го трупа и се интоксикира.

2

точен и талантлив

преди 4 години

До АнонименПиши!

1

Анонимен

преди 4 години

Вечер започва яденето и пиенето! Вие от сутринта ли искате? И какво му остава на българина, освен да яде и пие (до колкото му стигат средствата). Пускаш радио- Графа, Криско, Тита и т.н. Пускаш ТВ- Бойко, Доган, Цв.цв., Искра Фидосова и подобни. Погледнеш през терасата- млад донор "прищи" моторетката си та се не трае, а наоколо хвърчат найлонови пликове, а клошар рови в гюма.Какво друго ти остава, освен да отвориш хладилника?!